Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najpierw zakupy na obiad, pozniej paznokcie u basienki,a na sam koniec dnia, czyli 15min temu udalo mi sie znalezc i wybrac meble dla malego
teraz tylko zostaje na jutro zmiana kontaktow w jego nowym pokoju i malowanie :-) ale bede miala radoche
moze jak juz ci sie poprawi to zgubisz te kg.. szkoda bylo by zmianiac cala garderobe , ja mam akurat odwrotny problem prawie wszystkie ubrania ktore mam sa na mnie za duze.. co pol roku musze kupowac spodnie (albo tak jak teraz nosic pasek) bo mi z tylka leca.. ze sloiczkami to tak jak iza pisala sprawa indywidualna bo moje dzieci w wieku 6-7 mcy chcialy pic tylko mleko i taki sloiczek z obiadkiem czy deserkiem mieli na 2-3 razy , czasmi udalo sie zjesc caly sloiczek w ciagu dnia a czasmi nie.. z wozkiem nie pomoge bo moim dzieciom nigdy nie przeszkadzal ;-)
dzis pani w przedskzolu dala mi do zrozumienia ze przez to ze nie dalam dla dominika kremu byli dzis na ogrodzie tylko 5 min zeby go czasem nie opalilo
musialam isc do apteki i go kupic zeby i jutro sie nie dusili w pomieszczeniu