Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niejoasia79 a placisz cos teraz za przedszkole?
no nic...nasza wina;-) starszy synus bardzo grzeczny i opiekunczy tylko nudzi sie strasznie...zaraz mamy zamiar zjesc obiad i uciekac na basen zeby chociaz troche poszalal bo szkoda mi go strasznie. troche srednio mi to dzisiaj pasuje bo mam drugi dzien @ i brzuch mi rozsadza :-( juz zapomnialam jak to jest, a to pierwszy okres od...hmm...roku?
aa poza tym 3tyg temu przeszlismy calkowicie na butelke bo niestety moj pokarm byl za slaby i mala ciagle glodna, ciagle dokarmiana butla przez co chyba organizm jej niebardzo wiedzial co robic i straszne zaparcia miala
przeszlismy na butelke i odrazu lepiej. ehh cos czuje,ze synek wyjadl wszystko przez rok jak go karmilam i malej nic nie zostawil
no ale trudno, probowalam ile moge,nie udalo sie niestety, na szczescie nie pierwsze i nie ostatnie dziecko ktore niewiele z cycusia mialo
ehh dziewczyny nie bede nadrabiac bo czas ciagle mnie goni, mala malo spi,woli zwiedzac...ze niby towarzyska strasznie
wlaczam sie po prostu w watek i postaram sie sledzic na bierzaco i sie odzywac. buzka