reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
HOL HOL HOL

ISUNIA zgodnie z zaleceniem opis zmieniony. Ja jak zwykle na koncu :zawstydzona/y: WSZYSTKIEGO NAJ..NAJ..NAJLEPSZEGO A CZEGO TO JUZ TY WIESZ NAJLEPIEJ :-D
I nie lam sie "Starosc nie radosc ale mlodosc nie wiecznosc" hihi:-),
chociaz ja tez mloda juz nie jestem ale strasznie mlodo sie czuje :-D hahaha.
KIKI az mnie zmrozilo:szok:, mam nadzieje ze kruszynie nic nie jest i tak jak pisze Isunia obserwujcie malenstwo czy oby nic sie nie dzieje niedobrego. Na jakis czas zrezygnuj z uzywania przewijaka, zeby nie stresowac malego a za jakis czas zapomni. No i wspanialy pomysl przewijak na ziemie.
BERNI ale masz zafajniscie, tez bym chciala i taka mala prosba do ciebie : zjedz ze dwa razy saneczkami za nas hihi. Wesolych tam w tej naszej Polandii i nie przejedz sie bo o to nietrudno haha.

Wierzycie ze pisze tego posta 2 raz, probowalam wczoraj, napisalam zatwierdzilam, patrze dzisiaj a tu nie ma :szok::baffled:.
Mojemu malemu troszke sie poprzestawialo przez ten wyjazd, spac wogole nie chce, ani w dzien ani w nocy, przysypia tylko na ktorkie drzemki, nie wiem co jest grane, najgorsze ze budzi sie w srodku nocy i jak chce go wlozyc do lozeczka do drze sie jakbym go ze skory obdzierala, pewnie to sters spowodowany calkowita zmiana otoczenie i moze wkrotce przejdzie (mam nadzieje).
No to narazicho. Buziaczki.

Czesc dziewuszki!!!
Isuniu pierwsze to ja chce Ci złożyć wszystkiego naj...naj...naj...i przepraszam że spóznione ale szczere
26.gif

Justyna napewno spełnie twoja prosbe i pozjeżdżamy na saneczkach za was nie dwa ale wiecej razy(hihi).Spróbuje się nie przejesć ale mysle ze chyba będę jadła i jadła takie pysznosci przegapić:-Dteraz zrobilam sobie diete zeby móc dużo na swięta spałaszować:-DMyslę że synus się przyzwyczai do nowego otoczenia ja też tak miałam na początku wszyskto mu się poprzestawiało:tak:
agaa321 witamy nową kraciastą mamusie:-D!!!
kiki99 oj biedactwo mam nadzieje że już ok z maluszkiem
Pozdrawiam PAPATY:-)

ISUNIA to nie bedziesz miala karpika, uuu :-(, mi sie udalo tutaj zamowic.
A moj mlody to pewnie tak marudzi przez te zabki, zreszta zwalilo mu sie wszystko naraz : zabki, katar, kaszel no i nowe miejsce i ludzie, dzisiaj juz lepiej, kroliczki juz prawie widac, jeszcze chwilka i calutkie beda na powierzchni hihi. Jest godzinka pozna a maly jeszcze sie nie obudzil, spi (opdukac oczywiscie)

A jutro ubieramy choineczke, kurcze ciesze sie jak dziecko hihi.
Do juterka pewnie, zmykam bo moje kochanie juz krzyczy ze lozeczko nagrzane hahaha:-D

reklama
Witajcie !!!
Oczywiscie że najem się za Was nazjeżdżam na sankach,oczywiscie jak znajdę chwilę na urlopie to będę do Was zaglądać kochaniutkie:tak:,co słychać:-)
U nas w domu już też można powiedzieć swiątecznie posprzątane,choinka ubrana,a gotowanie zostawiam na niedziele i poniedziałek:-D.W sobotę czeka jeszcze mnie impreza w pracy Christmas Party:-Dtakże jeszcze się zabawie przed swiętami:-D.
A oto dowód że my też mamy ubraną choinkę trochę jak szkoci bo tu ubierają szkoci 1 grudnia i mysmy mieli tak ubraną:-Dżeby trochę więcej się nacieszyć bo zaraz po swiętach jedziemy:-D.Pa pa i buziaki;-)

item

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry