reklama

Mamy ze Szkocji

HEJO HEJO KOBIETKI MOJE KOCHANE !!!
No nie moze byc, laseczki mi sie poprzejadaly hihi ;-) i nie zagladaja na nasza stronke :-(.
Jak tam po swietach, pojedzeni wszyscy, pewnie tak. A jak przygotowania do Sylwestra ?? Gdzies sie wybieracie czy siedzicie w domciu, my w domciu jakos nigdzie sie nie chce isc:sorry2:, jakiegos totalnego lenia dostalam ups i nic mi sie nie chce .

Buziaki i szampanskiej zabawy.

reklama
Hej dziewczyny:-):-):-)
my tez sylwester na bialej sali:-):-):-)
Boze jak ten czas leci nieublagalnie jeszcze 33 dni i frrrrr do Szkocji:-):-):-)
Isunia duuuuuuuzo zdrowka dla coreczki no i dla was oczywiscie:tak::tak::tak:

czesc dziewczyny po pierwsze wszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku :-)

a po drugie,czy mozecie mi pomoc troszke
moj maz jest w szkocji i w zwiazku z tym mam pare pytan - chodzi mi o zasilki ktore mozna tam dostawac - czy musi byc jakis minimalny przepracowany tam okres? - slyszlama ostatnio ze rok :baffled: wiem ze sa zasilki na dziecko ale. dostaje w polsce rodzinny i jestem jeszcze na wychowawczym...
czy wiecie cos przydatnego co moze nam pomoc troszke??
maz chcialby bym za ok miesiac moze dwa do nigo przyjechala z dzieckiem ale ja jakos tak niebardzo.... :-(:happy2:

kasiulla23 z tego co sie orientuje zniesli juz ten rok pracy przed dostaniem benefitow :)

jeju powaznie :tak::-):-) to byloby super jesli tak to rezerwuje lot :-):tak:
chetnie dowiedzialabym sie paru przydatnych informacji od was dziewczyny?
a powidzcie mi jak wyglada sprwa samodzielnego mieszkania - jakie to sa koszty i czy mozna uzyskac jakies dofinansowania?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry