reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
oj ja tez mam taka nadzieje, moj w poniedzialek idzie jeszcze na rozmowe, moze juz podpisze umowe, oby oby.
ISUNIA jak tak szpital, lepiej juz u was, bo nas dalej trzyma, tylko cale szczescie mlodego najmniej :tak: juz mu tylko kaszelek zostal. Ufff juz mam dosyc jak bogackiego hihi:sorry2:

Isunia moj szatan ma 15 m-cy...a co bedzie pozniej?strach sie bac?ja codziennie jestem z nim sama-no oprocz weekendow i czasem to mysle ze zaraz wyjde z siebie i stane obok...
ale z drugiej strony to nie wyobrazam juz sobie zycia bez niego, bo kto by mnie ciagnal za wlosy albo dawl mi te slodkie mokre buziaki?:-)
tylko jak ja mam sobie z nim dac rade jak on ma w swoim slicznym nosku to co mowie? jak mowie "nie wolno" to albo ryczy albo kreci glowa ze nie wolno, usmiechnie sie i za chwile to robi? rece mi opadaja czsami...
na szczescie 3 lutego przyjezdza mama mojego chlopaka i moze ona da rade malemu...szkoda ze tylko na 2 tyg...

a u nas za oknami ciagle pada-nic dziwnego ze maly juz 3 godzine spi...tylk ciekawe jak w nocy bedzie...

pozdra!

hej dziewczyny:-):-):-)
czas leci nieublagalnie juz niedlugo dolaczymy do was:tak::tak::tak:
Moj czort to tez rozrabiak taki jakich malo,chodz to moje 3 dziecko to najwiekszy rozroba.Miedzy dziewczynami jest 15 mies roznicy a byly takie grzeczniutki:-):-):-).
a tego tam czasem dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
zQo no ty juz prawie na miejscu jestes :-D juz tuz tuz:-)

tygrysek no to masz smyjorka ale to juz pewnie taki jego urok, moze mamie twojej poloweczki cos poradzi :tak:

ISUNIA u mnie szpital tez sie skonczyl, tylko mnie znowu cos zaczelo brac ale poszlam do GP i dostalam ... PENICYLINE, hmmm lepsze to niz paracetamol albo jakis syropek, mam nadzieje ze sie wykuruje bo mnie juz wkurza ta choroba, powraca jak bumerang.

No a moje chlopisko dostalo umowe, co prawda na poczatek na okres probny ale zawsze to juz jakis poczatek, yuuupiiiii ALE SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry