reklama

Mamy ze Szkocji

Witajcie dziewczyny po długiej przerwie.Urlop sie udał było super tylko że nie było sniegu:no:a szkoda bo chcielismy na narty jechać.A ja widze że tutaj się troszkę zmieniło:-).Po pierwsze gratuluje ISUNIU fasolinki super bardzo się ciesze,witam również nowe mamusie ze szkocji:-).Teraz to już myslę częsciej tu zaglądać bo już w domku jestem:-):-D
Pozdrowionka i buziaki:-):-):-)

reklama
No WITAJ BERNI nareszcie jestes !!! Ale sie wybyczylas, ha takiej to dobrze.
Wypoczeta ???? Pewnie tak, glupie pytanie :-D. Zagladaj bo jak widzisz coraz nas wiecej.
Pozdrowionka.

Magdamir1 ja ci za duzo nie powiem bo doskonale opisala ci sytuacje Isunia. Lepiej podejsc do tego sceptycznie, bo lepiej byc potem milo zaskoczonym niz rozczarowanym. Powodzonka.

Witam Was dziewczyny!!!:-):-):-)
Dzisiaj trochę stresów miałam bo mój mały pierwszy dzień w przedszkolu ale nie potrzebnie się obawiałam.Sam został,nie płakał:tak:także jestem dumna z niego.Super bo ma w klasie już koleżanke Łucję,polke :-):-):-).
Zobaczymy jak dalej będzie:-D:-D:-D
Buziaki i pozdrawiam wszystkie szkocje mamusie;-)

Witaj Isuniu :-)
Ja własnie dałam go do państwowego nursery i jak narazie babeczki są ok:tak:
Ale co mogę chwalić to dopiero początek.
Czy ja dobrze isuniu zauważyłam czyżby dostaliscie wkońcu mieszkanko cuncilowskie czy tylko przeprowadzka do innego.;-)
Pozdrawiam.:tak:

Szkoda ISUNIU a ja myslałam że dostaliscie counsilowskie.Mysle że teraz będziecie mieć większe szanse,bo druga dzidzia.A jak się wogóle czujesz Isuniu w tej ciąży?:-)
Ja dzisiaj mam z mężem czwartą rocznicę slubu i muszę cos wymysleć na wieczorek może ;-):-D.
Pozdrawiam i buziaki:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry