almani
Fanka BB :)
Dzien dobry
Ala z babcią na spacerze więc mam chwilę wolnego:-)
Ja po porodzie czułam się tragicznie-schudłam w momencie urodzenia 15 kilo ( z20 przybranych) i skóra po prostu ze mnie zwisała
do schudnięcia miałam 5 kilo i teraz zostały mi już tylko 2 kilogramy ale nie wiedziałam co zrobić z tą skórą. Jarek kupił mi cały zestaw kremów i już jest lepiej. Na pierwszą wizytę u fryzjera poszłam jak Ala miała 3 miesiące. Bardzooo pomogło- ścięłam włosy, zrobiłam sobie grzywkę i w ogóle taka duża zmiana fryzury. Teraz te grzywkę musze podciąć ale to na szczęście może mama mi zrobić
Ala z babcią na spacerze więc mam chwilę wolnego:-) Ja po porodzie czułam się tragicznie-schudłam w momencie urodzenia 15 kilo ( z20 przybranych) i skóra po prostu ze mnie zwisała
do schudnięcia miałam 5 kilo i teraz zostały mi już tylko 2 kilogramy ale nie wiedziałam co zrobić z tą skórą. Jarek kupił mi cały zestaw kremów i już jest lepiej. Na pierwszą wizytę u fryzjera poszłam jak Ala miała 3 miesiące. Bardzooo pomogło- ścięłam włosy, zrobiłam sobie grzywkę i w ogóle taka duża zmiana fryzury. Teraz te grzywkę musze podciąć ale to na szczęście może mama mi zrobić

hehehe po zdjeciach na NK widze ze Barnimek zajada az sie uszy trzesa
" hahahaha juz mysli zeby ceratowy namiot dookola malej postawic przy karmieniu hahahaha