reklama

Mamy ze Szkocji

hej mamusie nie wiem jak u was ale u nas grad byl:eek:ehhh w chalupie az sie zimno zrobilo mimo wlaczonego ogrzewania:zawstydzona/y::eek:witam rowniez kolejna mamusie na forum:)):-):-)ja mam dzisiaj dolka i nie chce mi sie pisac. do juterka i oby jutro byl lepszy dzien.papatki

reklama
Witam Martka:-)
Deveinred to wizyta udana,dobrze z malym ok a mojemu to by sie dieta przydala:-D
U pewnie na swieta zrobie barszcz z uszkami,jakas rybe, salatki,bigos i wedliny i ciasto upieke moze cos jeszcze,musze wogole zrobic liste ale tez nie chce za duzo robic bo nikt tyle nie zje:-)
Azorek lepszego samopoczucia zycze

Martka82 Witam!!

Ja zrobiłam dziś ten bigosik, a po za tym to leniwie spędziłam dzionek! ;-)

doveinred Dobrze że z Barnimem wszystko dobrze!!

almani napisz może przepis na te grzybowe krokieciki! Proszę ja uwielbiam każdego rodzaju krokiety:laugh2:. Może na stole zagoszczą i na moim stole!

azorek84 Czasem tak bywa. Głowa do góry! Po prostu potrzebowałaś odpoczynku, jutro będzie jak zawsze! Pomyśl o naszym mikołajkowym spotkaniu :-D. Np. 7 grudnia u mnie!

W sumie to u mnie w domu nazywa się to pasztecikami - to taka grzybowa pyszna masa zapiekana w chrupkim cieście. Robi się to w kwadraciki takie 5 na 5 cm. Co do przepisu- nie pamiętam- odnajdę zeszyt z przepisami to podam:tak: Zapiszę to sobie bo zeszytu tak łatwo nie znajdę-nie mam pojęcia gdzie jest po przeprowadzce:-p

W sumie to u mnie w domu nazywa się to pasztecikami - to taka grzybowa pyszna masa zapiekana w chrupkim cieście. Robi się to w kwadraciki takie 5 na 5 cm. Co do przepisu- nie pamiętam- odnajdę zeszyt z przepisami to podam:tak: Zapiszę to sobie bo zeszytu tak łatwo nie znajdę-nie mam pojęcia gdzie jest po przeprowadzce:-p
znam te paszteciki. sa swietne. o ile pamietam jest to ciasto francuske a potem farsz.
Ja pewnie zrobie bigos, karpia, pstragi wedzone, czerwona kapuste z rodzynkami, ryby w galarecie, susz, salatki (jedna normalna droga z pora). To nasz stol swiateczny dwa latka temu
6xvrk9.jpg

Dzis pogoda narazie wydaje sie lepsza- tffu tffu
Mam dzis plan pojechac do Matalana ale zobacze. Ostatnio widzialam fajne buciki wiec sobie je moze kupie, tak na gwiazdke:-)
Barnim dzis slicznie spal wiec i ja wyspana jestem.:-D

azorek mam nadzieje ze humor dzis lepszy masz. Jak mala nadal ja boli?

witam wszystkich
dzisiaj przynajmniej nie pada (jeszcze) ale u mnie wieje niesamowicie. Ja wlasnie wspomagam sie kawka bo jakas nieprzytomna jestem. Dzisiaj reserwuje prom do polski na swieta. Matko jak widze te ceny za loty i za prom to sie przerazam
Martka82 Witam!! - napisz cos o sobie
azorek ja wczoraj tez mialam podly humor jak sie zobaczylam w lustrze, fakt jestem tydzien po porodzie ale i tak popadlam w depreche

i ja sie witam.fakt pogoda oki jak na razie(tfuuu tfuuu tfuuuu).mala wlasnie jeczy w lozeczku-placzem tego nazwac nie moge auuuuuuuuu auuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuu auuuuu:no:ehhh moze niebawem wyleza jej te perelki tyo przestanie sie meczyc:zawstydzona/y:
ale dzisiaj doszlo mi kolejne zmartwienie ehhhh kiedy wreszcie bedzie lepiej??!!u nas tak zawsze jest jak juz wychodzimy na prosta z klopotami to cos nowego sie musi przypaletac wrrrrr:crazy:
Doveinred to z matalanu wsiadaj w "4" w kierunku przeciwnym do leith i wpadaj na kawusie;-)jakies 8 przystankow:-Dhehehe po zdjeciach na NK widze ze Barnimek zajada az sie uszy trzesa:tak::-D:-D:-Djak moj maz zobaczyl zdjecie to powiedzial" o raju u nas tez tak bedzie za jakies 2 miechy???:szok:" hahahaha juz mysli zeby ceratowy namiot dookola malej postawic przy karmieniu hahahaha

Isabell a z ktorego miasta w pl pochodzisz?? my lecimy do berlina(bilet tanszy o 1500pln niz do poznania:szok:) a z berlina tesciu.tesciowa,moja mama i brat meza:szok::szok:nas odbieraja...moze czerwony dywan bedzie hihihihi;-)

dzieki azorek:happy::happy: tylko ze ja mam matalan a przy portobelo blizej nawet spacerkiem ok 30minut.
No jak sie karmi to trzeba miec wszystko do okola zakryte bo sie nabrudzi:baffled:
juz niedlugo i was to czeka:laugh2:

Isabelll nie martw sie pewnie nie jest tak zle z wygladem moze narazie omijaj lustra. Po cc sie gozej chudnie.

reklama
Witam no jak narazie jest pogoda niezla ale tez chyba wieje.
Deveinred wszystko wyglada smakowicie i takie na pewno bylo:-)
Isabell tez tak czulam sie po porodzie,maz nie wiedzial jak mi pomoc to wyslal mnie do fryzjera wiadomo nie pomoglo do konca ale troche lepiej sie poczulam:-D
W sobote ide do fryzjera zeby chociaz na swieta jakos wygladac a i troche wlosy podetne bo strasznie zaczely mi wypadac a myslalam ze mnie to ominie:-(
Moj tez marudny,ciagle poplakuje spac nie chce,gdzi go nie wezme to za chwile mu sie juz nie podoba i placz tez podaje nurofen ale mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry