reklama

Mamy ze Szkocji

Minisia myślę że tutaj gp powinien bez problemu ci przepisac i bedziesz miala te leki za darmo, swoja droga nie wiem czemu ci w polsce nie chca przepsac skoro jestes na urlopie wychowawczym, nie ma znaczenie to ze akurat przebywasz w uk
Co do przypraw to ja nie mam pojecia bo nie pieke

reklama
minisia
Krokiety, mniam mniam palce lizać!
Może ja je zrobię w przyszłym tygodniu ;-).

kravat

Ładniutki ten piesio! ;-) Już mu współczuję, widać że dasz mu w kość ;-). A tak poważnie pies powinien mieć pana, tresura jak najbardziej wskazana!

A ja walczę z bigosem i moim leniem!;-)

Jakie potrawy zagoszczą na waszym stole wigilijnym??

Uff...jestem i witam się już popołudniem:tak: Rano spałyśmy- Ala darła się pół nocy...naprawdę nie wiem o co jej chodziło:no: potem do przychodni musiałam jechać i do sklepu bo nam się jakieś rzeczy pokończyły i w końcu dotarłyśmy. Ala zmęczona śpi, a ja przed chwilą skończyłam jeść śniadanie:dry:
Co do potraw na wigilijny stole-barszcz z uszkami, ryba po grecku, śledź w śmietanie, takie małe grzybowe krokieciki, makowiec i jakieś inne ciasta. Chyba więcej nie bo i tak nie zjemy. U babci zawsze byłą kutia ale wątpię byśmy tutaj robili.
Jeśli chodzi o drugi i pierwszy dzień świąt to pojawią się dodatkowo wędliny i tatar:tak:

Wizyta odbyta. :cool2:
1.Skora malego ponoc jest wporzadku, stwierdzila ze to tylko suchocs skory a nie egzema czy alergia! :hmm:
2. Nie ma zapalenia ucha:laugh2:
3.vitamin nie potrzebuje skoro ma modyfikowane mleko
4.Zaczerwienione czasami w okolo oczu to ponoc normalne i nie ma sie czym martwic:confused2:.:unsure:
5.Waga malego nie jest taka zla co do wzrostu ale jak za 4 tyg tez za duzo nie podejdzie to musze umowic sie z health visitor by omowic diete:confused:

Stan na dzien dzisiejszy 6.670 kg i 67 cm

kravat- no nareszcie wpadlas nas odwiedzic na forum:-D Piesek przecudowny.
minisia- jak pojdziesz do GP to powinien zobaczyc czy sa takie leki albo przepisac inny o takim samym skladzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry