oj nadrobilam troche mnie tu nie bylo.... ale ostatnio sporo sie dzieje i jakos tak wychodzi....
co do wyksztalcen itd.... ja w PL skonczylam inzynierie srodowiska potem zaczelam chemie ale przerwalam i znalazlam sie tutaj.... w zeszlym roku jeszcze jak nie wiedzialam ze jestem w cizy planowalam isc na angielski a potem z medycyne... no ale po 2 miesiacach planow okazalo sie ze bedzie bejbe

i zrezygnowalam.... coz moze za rok zaczne

marzy mi sie bardzo medycyna moze kiedys sie spelni
moj Kapi tez dostal na szczepionke juz 2 raz ale powiedzialam ze go nie zaszczepie.... plus ja dostalam i tez nie poszlam.... lista skutkow ubocznych dla mnie jest zdecydowanie za dluga.....
uroki?? jasne ze wieze szczegolnie jesli chodzi o male dzieci.... mam ciocia ktora jak do nas przychodzi to chowamy wszytskie kwiaty bo wystarczy ze powie jak jeden ladnie wyglada i na drugi dzien jest padniety:-):-)
mam do was pytanie bo wy zapewne bardziej dostawiadczone w tych sprawach

chodzi o maciezynski... chce go juz zaczac i z tego wzgledu zadzwonilam do szefowej z zapytaiem kiedy dostane formularz SMP1 ale ona twierdzi ze nie wie o co mi chodzi i pierwsze slyszy o czyms takim

jak w takim razie mam zlozyc aplikacje o urlop??? dalam jej MATB1... dalam jej na pismie ze od konca lutego ze zaczac urlop a ona nic

zaczyna mnie wkurzac i nie wiem co robic .... pomocy....