reklama

Mamy ze Szkocji

Dziewczęta :-D zapraszam na piątek do mnie na kawę!!!! Bo ja jestem uziemiona!! Czekam na faceta który ma odebrać mego lapta!!

EWA chętnie ja bym wpadła jutro, no ale pracuje od 8 do 20 hiii. Więc innym razem!!!

Uroki?? Myślę że coś w tym jest! Choć ciężko to wytłumaczyć, wręcz nie da się!!

Rudzia- co to za człek, z twojej szefowej!!

Isabell- a ja myślałam że twój piesek ułożony :P. Oj, nie zazdroszczę!!!

reklama
Rudzia pytalam w pracy.Poradzili mi zebys zglosila sie do Citizens Advice Bureau.I pytali czy pracujesz legalnie, bo moze cos twoj pracodawca sciemnie i dlatego nie chce dac ci tych papierow?
Asiek co z joga?Ja pracuje 1-4, wiec z kawka odpadam ale na joge ide.Oczywiscie gupole nastepny piatek wstawili mi 5-10.AAAAAAAAAAAAAAA
Dzis dostalam do podpisania health&safety ktore mamy co pol roku, to odrazu im dodalam ze nadal czekam na risk assesment:)Zobaczymy co szefowa na to:D

Niestety ja w piątek odpadam idę do pracy dwa razy od 12 do 3 i od 5 do zamknięcia mam tylko 2 godz żeby przyjść do domu i coś zjeść mówiłam im że nie daje już rady pracować w ten sposób no ale jak widać fakt tylko raz dostałam ale nie wiem jak ja to przetrwam a i jeszcze zapowiadaja że będzie dużo ludzi więc świetnie :-)
W ramach protestu jak nie będę już mogła to sobie siądę i koniec
PS. Idę właśnie do lekarza zobaczymy co mi powie:no: już się boję

Rudzia pytalam w pracy.Poradzili mi zebys zglosila sie do Citizens Advice Bureau.I pytali czy pracujesz legalnie, bo moze cos twoj pracodawca sciemnie i dlatego nie chce dac ci tych papierow?
Asiek co z joga?Ja pracuje 1-4, wiec z kawka odpadam ale na joge ide.Oczywiscie gupole nastepny piatek wstawili mi 5-10.AAAAAAAAAAAAAAA
Dzis dostalam do podpisania health&safety ktore mamy co pol roku, to odrazu im dodalam ze nadal czekam na risk assesment:)Zobaczymy co szefowa na to:D

jasne ze pracuje legalnie.... mam kontrakt robie tam od 10 miesiecy... dzis moj maz bedzie tam dzwonic bo sam sie wkurzyl.... i zobaczymy co mu powiedza..... jak nie to ide do CA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A u mnie jak narazie słońce świeci tylko trochę mrozno. Wprawiłam syna do szkoły i właśnie jem śniadanko. Wczoraj przemeblowałan Kuby pokój teraz ma więcej miejsca do zabawy, tylko żeby on jeszcze chciał bawić się w swoim pokoju:-(:-(.
Ewa w sumie to nie powinni dawać ci tak zmian ze względu na to że jesteś w ciąży

reklama
Asiek ja na tą kawkę to chętnie ale niestety mam pierwsze szczepienie dla Majki, oj chyba będę płakać razem z nią. Ja jak widzę igłę to mi się słabo robi a tu będą kłuć moje maleństwo i to na dodatek 2 szczepionki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry