reklama

Mamy ze Szkocji

Rudzia ja ten mikado kupiłam z całym wyposażeniem za 950 zł. Gondola, spacerówka, nosidełko, spiworek, parasolka, tacka, folia, moskitiera, adaptor do nosidełka i 3 osobne pokrowce do wszystkiego. Mają też wysyłkę za granicę. Wszystko możesz dopasować do siebie. W orginale te kółka z przodu były piankowe a z tyłu pompowane, ja powiedziałam panu że chcę mieć wszystkie pompowane i dostałam to bez dodatkowej opłaty. Ja jak narazie używam gondoli, jest fajna bo ma podnoszone oparcie więc teraz jak mała nie chce leżeć to mogę ją posadzić

reklama
Ja teraz powoli rozglądam się za mniejszą spacerówką na wakacje jak pojadę do polski no i potem do żłobka. Bardzo podobają mi się mamasandpapas luna i ora ale pisze tam że mają 9kg a to sporo, nic muszę wybrać się do sklepu i pooglądać a potem kupić używany

a ja kupilam na ebayu nowy wozek(typu parasolka) za 60 funtow:-)trzeba tylko dobrze poszukac :tak:ja jestem zadowolona.nadaje sie od urodzenia wiec jak bedzie kolejna dzidzia to juz zadnego ciezkiego chyba nie kupie:tak:no chyba ze bede rodzic przed zima to wtedy jakas gondole jednak:tak:

witam sie.Amelka jak na razie jeszcze spi:szok:no szok normalnie:-Dmoze wraca wreszcie do swojego trybu dnia i nocy i moze bedzie mniej marudna??:dry:ehhh pewnie sie ludze hehehe

ojjj zapeszylam wlasnie sie budzi lece podac mleczko:-)

witam sie z rana... ja niedawno co z lozka wyszlam... gardlo mnie tak napitala ze hey :( jaky tego bylo malo to mam okropny katar ojjjj jak sie juz cos przyczepi to nie ma zmiluj ;(

ja dzis jade na miasto do przychodni bo moj Kacper ma bilans dwulatka a tak mi sie nie chce ehhhhh

Franio daje czadu w brzuszku az czasami mam wrazenie ze chcialby juz wyjsc ;) ale mamusi grozi paluszkiem i mowi SIEDZ TAM JESZCZE ;) ale to juz nie ma zartow dzis sie musze spakowac do konca bo to nigdy nic nie wiedomo :):):)

wczoraj kupilam ten wozek :) w czwartek ma przyjsc juz sie nie moge doczekac jak zaczne go rozbrajac :):):) mama sie cieszy jakbym miala pierwsze a nie drugie dziecko :):):)

heheh azorek - Amelka moze nadrabia zaleglosci ;)

Witam z rana, pije juz 2-ga kawusie , sloneczko zaglada do nas do domku ale i tak pewnie jest straznie zimno.
Strona jest teraz straszna, tez nie moge sie polapac gdzie co jest no i strasznie sie tez pisze, po kiego grzyba oni to zmienili to nie wiem:-(:sorry2:

Isabell ja ma ciemne wlosy i robilam na blad i tez mialam pasemka , wazne jest to by na pasemka miec taka farbe nie mormalna tyko taka jak rozjasniacz, sa specialne na pasemka. Jak na calosc glowy to tez lepiej rozjasniacz bo jak raz mialam farbe to wyszly prawie ze zolte:-( wiec kicha.
misialula no ja wlasnie podobny mam. Malego wozilam na poczatku w ym nosidelku do samochodu i powienm ze dla niego bylo to idealne bo on na plasko nie lubil lezec. Najwazniejsze ze jestes zadowolona z zakupu a ten co kupilac jest calkiem fajny.

Super że kupiłaś wózek z którego jesteś zadowolona a jeszcze lepiej że za takie pieniądze :)
Ja za swój dałam niecały 1000 juz nie pamiętam czy 800 czy 900 zł, ale ja to marzyłam o nim a nowy nie wchodził w rachubę za taką cenę życie zweryfikuje mój wybór i wtedy Wam powiem co tak na prawdę o nim myślę.

Hej dziewczynki my juz po spacerku i skonczylam wlasnie sprzatac.Taka ladna dzis pogoda ale prawda troche zimno.
Misialula fajnie ze udalo ci sie kupic taki wozek z ktorego jestes na prawde zadowolona,ja mam wlasnie bardzo podobny jak ty i tez jestem zadowolona jak juz pisalam.
Azorek ty to masz dobrze moj najszybciej pewnie zasnie za godzine a spal tylko rano 15 min

gasiorek- ale moja za dnia tez niewiele spi:-)juz tak bedzie.ma teraz tyle ciekawych rzeczy do ogladania hehehe znowu dzisiaj wczolgala sie pod stol i przywalila glowa-o dziwo nawet nie plakala:confused::baffled: chyba pora kojec kupic hehe ale bedzie niezadowolona bo nic nie bedzie mogla mi z polek sciagac hihihihi:sorry2:
a ja nadal czekam na tych hydraulikow i dupka blada:no: marnuje ladna pogode wiec mam nadzieje ze sie pojawia bo choc na 30 min spacerku bym wyszla:dry:sasiadka mi przylazi za kazdym razem jak kapiel wezme i marudzi ze jej cieknie z sufitu:dry:a co ja poradze jak "fachowcy' potrafia tu fachowo nie dotrzymywac terminu??:wściekła/y:

Piotrek w koncu zasnal:-) musze cos zrobic u nas z domofonem,kiedys nie bylo problemu ale przez tych pijakow co nad nami mieszkaja zaczal sie bac nic dziwnego jak ciagle tarabanili o 1 czy 2 w nocy:wściekła/y: maly ciagle sie z placzem budzil a dzisiaj w ciagu 10 min 2 razy juz ktos dzwonil i maly o malo zawalu nie dostal az biedny w krzeslku podskoczyl i potem wielki placz:-(
Azorek dokladnie gdzie tu mowa o spaniu :-D u nas to samo Piotrek zawsze ma wazniejsze rzeczy niz spanie i jedzenie teraz ciagle mi wszystko ze stolu sciaga.
mam nadzieje ze w koncu przyjda do ciebie ci fachowcy,czasami i sie wydaje ze sobie zarty z ludzi robia,kurcze kazdy ma jakies sprawy i zajecia niz czekanie na nich:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry