Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ehhh i jeszcze nie raczkuje a potrafi sie w zadziwiajaco szybkim tempie przekulac hehehe nawet po herbate siegnac nie moge bo juz ja gdzies niesie zeby cos zbroic.i do tego jak lapie za kable a ja mowie ze nie wolno to beczy hehehe niedobra mamusia zabiera dziecku zabawke

oby tak dalej to do wakacji bede mogla sie wbic w cos sexownego (ku radosci meza) hihihihi tylko dziwne ze w pasie cm znikaja a waga stoi w miejscu

na moje oko to dzialaja.chamuja troche wchlanianie tych niedobrych dla ciala rzeczyAch miałam się zapytać Azorek ty pisałaś że bierzesz te tabletki z zieloną herbatą. I jak one? Działąją? Jak się je odstawia to nie me efektu jojo? Bo jak skończę karmić, chociaż nie wiem kiedy to będzie to może bym po nie sięgnęła jeśli są dobre i nie będzie cudów po ich odstawieniu
:-)biore zawsze po jedzeniu i pozniej na 30 min przed cwiczeniami bo pomagaja spalac tluszcz
:-) tu cytat: Jak długo i ile trzeba brać Bio-c.l.a.? I czy naprawdę nie daje on efektu jojo? 24.01.2007