reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ja kupowałam w ikea a potem w dfs, mają fajny system ratalny. Na 4 lata przez pierwszy rok nie płciasz nic a potem masz wszystko rozłożone na 3 lata bez oprocentowania, tylko dość drogo mają. Moja sąsiadka ma do sprzedania komplet ala skóra 3+2 za ok 200, lodówkę 2 drzwiową, pralkę i kanapę rozkładaną z ikea za ok 80

Jak tak sobie poczytałam o tym Bio cla to rewelacji nie ma, w 8 miesięcy 9,5kg przy ćwiczenaich i jakiejś tam diecie to można bez tego osiągnąć a wiadomo po każdej diecie można mieć efekt jojo, czlyli jak już to to bez diety i wtedy zobaczyc czy sa efekty

witam sie przy sniadanku i herbatce :) ja wciaz jako ciezarowka nierozpakowana :):):):) juz nie mowie jak sie czuje bo nawet mi sie narzekac nie chce ;)
hemoroidy??? no ja niewiele pomoge bo mnie na szczescie nie dotknely... jeszcze - nie wiem czy juz tak na koncu moga sie pojawic oby nie...

misialula polecam czytac ogloszenia czasami naprawde mozna znalesc cos uzywanego w swietnym stanie i super cenie :)

Ewka ja wczoraj dostalam decyzje o maciezynskim przyznali mi bez zadnych klopotow 25go mam pierwsza wplate ;) normalnie kamien z serca bo strasznie sie tym martwilam ze przez szefowa bede miala kolejne klopoty.... a jak tam u Cibeie sie sprawy maja??? kiedy ci da to SMP???

Rudzia czyli trwało to ok 4 tygodni albo 5 ?? No ja myślę że w tym tygodniu dostanę bo powiedziałam jej ze jak nie to head officu dzwonie ze mi nie chce dać normalnie mam już dość.

Rudzia czyli trwało to ok 4 tygodni albo 5 ?? No ja myślę że w tym tygodniu dostanę bo powiedziałam jej ze jak nie to head officu dzwonie ze mi nie chce dać normalnie mam już dość.

dokladnie 4 tygodnie wysylalam chyba we wtorek a 4 tygodnie pozniej w srode dostalam decyzje :) musisz ja przycisnac... ja sama nerwow na tym sie najadlam i niepotrzebnie... tylko zycie czlowiekowi utrudniac.... nie wiem moze baba ma z tego jakas satysfakcje... rece opadaja czasami.... ale sie nie denerwuj jak cos to dzwon wyzej i tyle :)

Czesc dziewczynki ale tu dzisiaj cisza,ja wlasnie po sniadanku,troche pozno ale bylo:-D
Misialula ja czekalam ok 2-4 tyg nie pamietam juz ale cos kolo tego.
Rudzia to super ze ci przyznali juz teraz mozesz byc juz spokojna:-)
ja dostalam hemoroidy po pordzie od parcia,ale na szczescie udalo mi sie ich pozbyc.

reklama
Jak tak sobie poczytałam o tym Bio cla to rewelacji nie ma, w 8 miesięcy 9,5kg przy ćwiczenaich i jakiejś tam diecie to można bez tego osiągnąć a wiadomo po każdej diecie można mieć efekt jojo, czlyli jak już to to bez diety i wtedy zobaczyc czy sa efekty
ja nie stosuje tez zadnej diety bo ja nie umiem sie odchudzac:zawstydzona/y: do tej pory ciagle mialam niedowage.jak przyjechalam do szkocji to wazylam ledwo 47kg:szok:(geny po rodzicach:sorry2:) tutaj sie roztylam nie wiem jakim cudem bo przemiana materii wcale nie zwolnila hehehe

ja na health in pregnancy czekalam ok 10 dni a po 14 list dopiero przyslali:-)
ehhh ja sie nadal uzeram z babka z head ofiicu o hollidaya za zeszly rok i za ten rok:wściekła/y:normalnie mam dosc juz prawie miesiac:wściekła/y::no: dzisiaj napisalam wymowienie z pracy i jutro im wysle ale co jak mi nie wyplaca???od biedy mam jeszcze zwiazki zawodowe ale nie mam juz nerwow i sil do tego wszystkiego:-(:zawstydzona/y:

ps. dostalam wreszcie tego pchacza dla amelki:-)heheheh narazie chodzi do tylu:confused::szok::-D hihihihi i byla niezle zdziwiona jak mamusia za raczke nie trzymala a ona chodzila hehehehe:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry