Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rudzia czyli trwało to ok 4 tygodni albo 5 ?? No ja myślę że w tym tygodniu dostanę bo powiedziałam jej ze jak nie to head officu dzwonie ze mi nie chce dać normalnie mam już dość.

ja nie stosuje tez zadnej diety bo ja nie umiem sie odchudzacJak tak sobie poczytałam o tym Bio cla to rewelacji nie ma, w 8 miesięcy 9,5kg przy ćwiczenaich i jakiejś tam diecie to można bez tego osiągnąć a wiadomo po każdej diecie można mieć efekt jojo, czlyli jak już to to bez diety i wtedy zobaczyc czy sa efekty
do tej pory ciagle mialam niedowage.jak przyjechalam do szkocji to wazylam ledwo 47kg
(geny po rodzicach
) tutaj sie roztylam nie wiem jakim cudem bo przemiana materii wcale nie zwolnila hehehe
normalnie mam dosc juz prawie miesiac
dzisiaj napisalam wymowienie z pracy i jutro im wysle ale co jak mi nie wyplaca???od biedy mam jeszcze zwiazki zawodowe ale nie mam juz nerwow i sil do tego wszystkiego:-

hihihihi i byla niezle zdziwiona jak mamusia za raczke nie trzymala a ona chodzila hehehehe