Witam wśród żywych!!!! hiii
Wreszcie mam laptopa!!!! Zabrali go jeśli się nie mylę ok 22 STYCZNIA!!!!! Najpierw spędził 6 tygodni w naprawie!!! A potem odebraliśmy go uszkodzonego!! No a wczoraj firma ubezpieczeniowa przysłała bon, na nowiutki laptopik!! ;p To w skrócie!
Widzę że się pozmieniało przez ten czas!!!!
Nowa mama, i już niektóre z nas mamusiami zostały ;p!!
Doveinred współczuję Barnimowi!!!!!! Pamiętam jeszcze z początku ciąży, jak to jest!!! A to dodatkowo małe dziecko, serce się kraja, jak sobie pomyślę!!
Co do mnie, i mojej ciąży ;p. Czuję się dobrze, choć bym mogła spać i spać, mam lekko podwyższone ciśnienie, w związku z tym pobrali mi krew we czwartek. Zadzwonie tam w poniedziałek i dowiem się może czegoś więcej! A we środę idę na kontrolny pomiar ciśnienia. Zobaczymy co na to powiedzą! Co do pracy, chodzę choć wykorzystuję urlop, więc więcej jestem w domu niż w pracy ;p!!!
Dziś korzystając z pięknej wiosennej pogody, byliśmy nad morzem. Morze było tak spokojne, iż wyglądało jak tafla jeziora! Cisza spokój, nawet wietrzyk nie wiał!! Po prostu cudownie!!!
Co do ćwiczeń i diet, dziewczyny testujcie, bo jak już widzę że będzie z czym walczyć!!!!
Azorek- tak trzymaj!!!! gratulacje!!