Witam w ten piękny poranek!!!
Wstałam o 8 aczkolwiek stwierdziłam, że nic nie potrzebuję z car boota
. Na ciuchy za wcześnie (oczywiście dla siebie, hiii) dla małej mamy już chyba wszystko. Mówię chyba bo wszystko wyjdzie w praniu
.
Właśnie piję herbatkę! I klikam hiii:-)!!
Dziś mój mąż powiedział, że uwielbia noce!!! Ponieważ, wtedy ma małą tylko dla siebie;-):-) (mimo, że jest jeszcze w moim brzusiu)!
Dziękuję za ponowne przywitanie :-)
!!
IsabelL Wiem że wszystkie stresujemy się wyjazdami do rodzin!!! Ja już zaczęłam!! Mamy bilety na koniec sierpnia. A ja już stresuję się, bo moja teściowa uważa że ja wszystko zawsze źle robię!! A teraz dojdzie moje dziecko, i pewnie nie wytrzymam jak zacznie że przecież to nie tak!!! Że płacze bo coś innego niż ja myślę!! Bo za cienko ją ubrałam!! Same wiecie!!!
A z drugiej strony mam nadzieję, że polskie lato wynagrodzi mi tą moją wiedźmę!!!
Wstałam o 8 aczkolwiek stwierdziłam, że nic nie potrzebuję z car boota
. Właśnie piję herbatkę! I klikam hiii:-)!!
Dziś mój mąż powiedział, że uwielbia noce!!! Ponieważ, wtedy ma małą tylko dla siebie;-):-) (mimo, że jest jeszcze w moim brzusiu)!
Dziękuję za ponowne przywitanie :-)
!!IsabelL Wiem że wszystkie stresujemy się wyjazdami do rodzin!!! Ja już zaczęłam!! Mamy bilety na koniec sierpnia. A ja już stresuję się, bo moja teściowa uważa że ja wszystko zawsze źle robię!! A teraz dojdzie moje dziecko, i pewnie nie wytrzymam jak zacznie że przecież to nie tak!!! Że płacze bo coś innego niż ja myślę!! Bo za cienko ją ubrałam!! Same wiecie!!!
A z drugiej strony mam nadzieję, że polskie lato wynagrodzi mi tą moją wiedźmę!!!
.
amelak na du**e nie usiedzi,wszedzie jej pelno a ja tylko za nia latam zeby sobie krzywdy nie zrobila
zlapala sie za polke w przedpokoju i kwiata zrzucila(dobrze ze na glowe jej nie spadl
),oberwala liscie z juki,podarla moj list z banku(nawet nie wiem skad go wziela!!na szczescie nic waznego), rozprula posciel i jeczy ciagle
ja siedze glodna bo nie da mi nawet sniadania zjesc.jak ja tylko do lozeczka poloze(bo na kocu jej nie zostawie bo znajac zycie to na zyrandol by wylazla sobie tylko znanym sposobem)to wyje tak ze wytrzymac sie nie da
normalnie dziecko demolke mam
i co ja teraz powinnam wszystkie meble,kwiaty itp detale do sufitu poprzykrecac???
jak jej powiem 'nie wolno" to ona zaraz w ryk,chwile pobeczy i za moment znowu sie lapie za kable lub kwiaty ehhhhhhhhh ja nie mam siely juz i z glodu umieram-to akurat nie powinno mi zaszkodzic przy mojej nadwadze ;-)