gasiorek
Fanka BB :)
I ja sie witam,wlasnie wrocilismy od gp i w sumie niby wszystko dobrze,osluchala itd i nawet jesli to reflux to juz gavisconu nie beda podawac tylko powiedziala zeby jeszcze sprobowac malego szybciej nakarmic i troche pozniej polozyc do lozeczka bo moze za pelny dlatego mu podchodzi,wczoraj po kzdym karmieniu mial straszny kaszel tak jakby mu sie cofalo,jak nie pomoze to mam wrocic i cos dalej bedziemy robic a ja juz jestm troche zmeczona i nie wyspana wszystkiwgo narazie probuje a maly i tak nie spi tylko marudzi i poplakuje zobaczymy dzisiaj,moze wkoncu cos pomoze:-(
Deveinred biedny Barnimek ciesze sie ze juz lepiej i mam nadzieje ze szybko nadrobi wage i nabierze sily,duzo zdrowka zycze no i abyscie wy mieli szanse troche odpoczac bo pewnie tez umeczeni jestescie.
Emila wspolczuje takiego dnia,oby nastepnyn razem nie bylo juz takich problemow:-) ja kiedys tez zapomnialam ciuszkow,a pojechalismy na wycieczke wiec do domu blo kawalek a maly najpierw sie osikla a potem kupke zrobil i wszystko bylo brudne,od tamtej pory nigdy ne zapominam
Azorek no ladnie,nie chce straszyc ale cos mi sie wydaje ze Amelka grzeczniejsza to raczej nie bedzie
Emila ja na kawke bym chetnie ale mi nie za bardzo czwartek pasuje jak bedzie ci pasowal inny dzien to daj znac:-)
Deveinred biedny Barnimek ciesze sie ze juz lepiej i mam nadzieje ze szybko nadrobi wage i nabierze sily,duzo zdrowka zycze no i abyscie wy mieli szanse troche odpoczac bo pewnie tez umeczeni jestescie.
Emila wspolczuje takiego dnia,oby nastepnyn razem nie bylo juz takich problemow:-) ja kiedys tez zapomnialam ciuszkow,a pojechalismy na wycieczke wiec do domu blo kawalek a maly najpierw sie osikla a potem kupke zrobil i wszystko bylo brudne,od tamtej pory nigdy ne zapominam

Azorek no ladnie,nie chce straszyc ale cos mi sie wydaje ze Amelka grzeczniejsza to raczej nie bedzie

Emila ja na kawke bym chetnie ale mi nie za bardzo czwartek pasuje jak bedzie ci pasowal inny dzien to daj znac:-)
współczucia, kobieto , musiszz miec duzo siły i cierppliowsci by z nia sie dogadywać:-):-)