reklama

Mamy ze Szkocji

Anitha a możesz mi powiedzieć jakie mleka pepti są dostępne? Bo ja z moją lekarką mam tak że musze wiedzieć co chce bo inaczej to mi jakieś g... wciska. Wiem że ha jest dla tych z lekka alergia ale niestety wiem ze takiego nie ma w uk wiec zostaje mi pepti mam nadzieje ze mała się przekona, bo już po 2 dniach widzę poprawę.
A ja dziewczyny chętnie bym już wróciła do szkocji tylko jak czytam że tam pogoda do kitu to mi się trochę odechciewa. Ja moje dziecko ciągle męczę z leżeniem na brzuchu i widzę już duże postępy.

reklama
Witam:)
Gasiorek juz mialysmy z Asiek wysylac za toba list gonczy:)
W piatek wybieramy sie na basen (o 10.30) sa zajecia dla dzidziek.Zapraszamy!Moze jek sie umowie z ekipa to nie zaspie:D
B_eti to juz ostatnie chwile!Pewnie nie mozesz sie doczekac...Trzymamy kciuki.
Asiek ja jestem za.Zwlaszcza jak bedzie sernik:P
My dzis po szczepiace.Teraz mamy spokuj do roczku.Asia przespala caly dzien i juz chrapie.
Isabell nie zapytalam hv o to mleko-zapomnialam, ale widze ze dziewczyny sie tu znaja na tym.
Pa

sernik jest!! studzi się!!

Zapraszam na jutro, bo jak mąż przyjdzie jutro z pracy to sernik może zniknąć w niewyjaśnionych okolicznościach ;-) :-D.

uciekam spać do jutra!!

A ten list gończy to teraz Ewy się dotyczy!! hiii

isabela nie pamietam jakie sa inne tylko to pepti junior mi tak utkwilo w pamieci bo chcialam zmienic na nie jesli patryk nie chcial by nutramigenu. ale dodawalam mu kaszke smakowa , mieszalam zwykle mleko z nutramigenem i po miesiacu zaczol pic normalnie. najlepiej bylo w nocy jak nie zwracal uwagi na to co je:-)
najgorsze jest doprosic sie tu o takie mleko ja nalegalam na nutramigen i wkoncu sie udalo. jak sie okazalo ze patryk nie chce go pic to bylo mi glupio isc do gp i prosic o zmiane bo mu nie smakuje:baffled: wiec probowalam do skutku. teraz ma sliczna skore choc czasem pojawiaja sie plamki bo wiadomo nowe pokarmy to roznie z tym bywa. ale na takie delikatne zaczerwienienia hydrocortizon dziala super.

bylam dzis z dominikiem u gp i dostal antybiotyk na infekcje siusiaka. mam nadzieje ze szybciutko mu przejdzie:-)

a co do pogody to dzis bylo strasznie u mnie od 12 w poludnie caly czas pada!!!!!!!!!!

No ja tak myślałam że ciężko doprosić się o takie mleko, tam wogle ciężko doprosić się o cokolwiek a hydrocortison masz z poski czy tam mozna dostac? Ja dzisiaj wprosilam sie na emergency wizyte do ginekologa bo juz nie moglam wytrzymac a moj jest na urlopie. Po tych wczasach jakas zaraza mnie dopadla najpierw swedzenie a potem takie pieczenie ze chodzic nie moglam, dal mi jakis kwas borowy i po 2 godz jest o niebo lepiej. Tutaj znowu upaly straszne

tez sie nabawilam czegos takiego w pl jak bylam :/

hydrocortizon mam z tad , tak samo jak jakis krem z antybiotykiem ale malo pomagal. do tego inne balsamy do smarowania i oilatum.

No juz jestem dziewczyny i tez za wami tesknilam:tak:
Asiek dopiero dzis przeczytalam o spotkaniu wy juz pewnie po wiec nastepnym razem sie moze jakos umowimy?:-)
Emila rozmawialam z Gosia i moze z wami bede chodzila na ten basen ale najpierw musze kupic pare rzeczy wiec moze w przyszlym tyg:-)
Dziewczyny jak wasze dzieci przeszly to szczepienie na MMR? my mamy na poczatku sierpnia i tak troche sie obawiam
Beti trzymam mocno kciuki za was:-)

Gasiorek kawa nadal w planach:)
Teraz zastanawiamy sie z Asiek kiedy nawiedzic Azorek:)chyba ze ona ma ochote nawiedzic nas:)
Joasi wysusza sie skora na buzce.Dostalysmy krem z apteki ale nie pomaga.Musze zarejestrowac sie do lek to mmoze da nam to oilatum.

dziewuszki... a jak tu jest : trzeba miec wszystko dla dzidzi do porodu??od razu jak sie do szpitala idzie??
i czy takie rzeczy jak kąpanie Malenstwa w szpitalu tez trzeba samemu?jestem całkiem zielona-a strasznie ciekawa-bo spotkanie przed cesarka mam dopiero 30 lipca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry