reklama

Mamy ze Szkocji

Isabell ja juz sie nie wazylam od ok 2 tyg heheheh moze znowu waga spadla??:nerd:
kupisz platki owsiane,otreby czy cos takiego w kazdym sklepie...gorzej zeby te majzene kupic...my kupilismy make kukurydziana ale to powinna byc SKROBIA qqrydziana a nie maka:eek::confused2:moze w tych sklepach ze zdrowa zywnoscia bedzie??
Emilka ja sie juz zbieram bo mloda robi wszystko zeby mamusia nie wypoczela zbytnio:no: to i ja mloda pomecze wizytami i spacerkami hehehe a co!:-D

reklama
Dziewczynki a powiedzcie mi czy jak się kończy macierzyński 9 miesięcy i wtedy albo się wraca albo bezpłatne jeszcze 3 mies no ale jakbym chciała wrócić i pracować na pełny etat to potrzebuje przedszkola to czy jest jakieś dofinansowanie do niego czy nie ma ?? I tak w ogóle ile to kosztuje??

Ewa przedszkole kosztuje ok 600-700 full time i mozesz dostac dofinansowanie w zaleznosci od zarobkow ale wiem ze dla takich maluszkow czasami ciezko znalezc miejsce wiec jak chcesz wrocic do pracy to zacznij sie teraz rozgladac ja zaczelam szukac jak mała miała 3 mies

Rwa tak samo jak pierwszy, ustawienia, edytuj sygnature i wklejasz. Misialula wiem o tych przegladarkach, wlasnie o tym pisalam bo takich stron jest chyba z 5 i wpisywal ubezpieczenie raz na mojego j a raz na mnie wiec troche tego bylo niestety.
A ja dzisiaj do konca ogarnelam dom, w koncu mam wszytsko zrobione, dobrze jutro luzniejszy dzien a na weekend do pracy

Emilia dziekuje za kawke i herbatke(ciepla hihihi):-D nadal nie mam zdjec buuuu:sad:
Misialula no nie taka laska ze mnie jeszcze ale dziekuje:tak::-D milo polechtalas moje ego hihihihihi:-D:-D no a ja wreszcie zmusialm meza do wypelnienia do konca aplikacji o housing:eek: rany z tymi chlopami to szok normalnie.... :growl:zeby 4 miesiace WYPELNIONA aplikacja lezala w domu i czekala na podpis grrrrrrrrrr:no: wypelnilam na necie i wyslalam teraz tylko doniose dokumenty i kartke wydrukowana na ktorej mezasty sie laskawie podpisal :-D
zjadlam kolacje i zaraz podchody do usypiania Amelki sie zaczna :baffled: wiec uciekam i oby dzisiejsza noc byla lepsza od wczorajszej bo sie wykoncze:confused2:
dobranocka i papapapty

Azorek znam to az za dobrze, moj j zawsze tak ma w koncu sama wszystko robie. On zawsze powtarza ze nie ma glowy do tego i ze mi to latwiej i szybciej idzie i ze on nie rozmie tego co oni tam pisza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry