reklama

Mamy ze Szkocji

Maja wstała mi dzisiaj o 6.30 a myślałam że pośpi bo wczoraj w przedszkolu spala tylko 30 min a wieczorem poszla spac pózniej niż zwykle a wogle to marudna była. teraz na szczescie spi. A ja mam obiad z wczoraj, wczoraj posprzatalam, prasowac mi sie nie chce wiec w sumie nie mam nic do roboty

reklama
Mojej bylej najlepszej przyjacółce cos się odmieniło i zaczęła się odzywac a nie miałam z nią kontaktu odkad jestesmy w szkocji czyli prawie 4 lata, tylko tak sporadycznie raz na rok a jest chrzestna kuby. Teraz cos sie jej odmienilo. Miło

hejka:-) Amelka budzila sie dzis "tylko" 2razy..ok 1.30 i o 4.30 nad ranem:confused2: a od 7 na nogach i rozrabia:sorry: zkad te nasze dzieci biora tyle energii to ja nie wiem ehhhh tez tak chce buuuu:zawstydzona/y: zasnela ok 10 rano ale na moim brzuchu:szok::eek: przysnelam razem z nia ale obudzilam sie po 15 min bo ledwo moglam oddychac hihihihihi cos sie mlodej porobilo i nie chce sama zasypiac...jak ja mam spac z ponad 10kg dzieckiem na klacie??!!:szok::baffled:
ja juz zdazylam wziasc prysznic i mlodej obiadki zgotowac:-) teraz lece kawke wypic zanim lobuz sie obudzi bo znowu bedzie mi smoczek do kubka wrzucac:-D:-Ddzisiaj strajk robie---nie sprzatam,nie gotuje i prasowac tez nie bede:wink: an obiad mezus zje pizze albo frytki hehehe
Misialula no to niezly pulpecik rosnie;-)najwyrazniej (.)(.) mlesio smakuje:-D
Isabell z moim mezem to tak zawsze bylo...od 3 lat juz jest jako zatrudniony i od 3 lat dostajemy wezwanie 2x w roku do zaplaty kary za to ze jako samozatruniony nie rozliczyl sie na czas!!!:no:tyle ze 2x wyslalismy dokumenty(osobiscie na poczte latalam) i 2x bylo dzwonione ze maja burdel na kolkach i papierow zlaesc nie moga:angry:
wczoraj przyszlo kolejne upomnienie i kolejna 100 do zaplaty:wściekła/y::wściekła/y:no wsciec sie mozna doslownie...HM Revenue od samozatrudnionych i od zatrudnionych miesci sie w jednym budynku...to jakim cudem lukasz nadal jest jako selfemployed i employed jednoczesnie??!!:angry:i po wczorajszym upomnieniu(i karze) maz zdecydowal ze wysle raz jeszcze dokumenty tylko ja nie wiem kiedy on je wypelni bo leza juz ponad pol roku na biurku:no::wściekła/y::wściekła/y:

Azorek84 - jesli chodzi o to rozliczanie i burdel jaki tam maja to moze lepiej bedzie sie rozliczac on line - ja tak zawsze robie i przynajmniej mam pewnosc ze oni to od razu dostali. I termin jest do konca stycznia jesli sie nie myle a jak sie rozliczasz na pamierze to trzeba to wyslac duzo wczesniej.

Hej.My od wczoraj mamy kawkowy nastroj.Byla dzis u mnie kolezanka-ciezarowka.Juz prawie,prawie.Tremin ma na polowe sierpnia.Biedactwo taaaaka spuchnieta.Juz zapomnialam jak my sie meczylysmy...
Ale za to mamy takie wspaniale Dzieciatka:)

Azorek szczerze mówiąc to ja nie wiem z czego Ty się chcesz jeszcze odchudzać. Ja to chciałabym coś dorzucic do siebie a szczególnie w pewno miejsce na klacie a tu dupa jak stąd nie wiem gdzie no ale widzicie nikomu nie dogodzi a szczególnie kobiecie.
Mój mały właśnie zasną sobie więc teraz szybciutko tylko myju myju i do łóżeczka bo nie wiadomo kiedy się obudzi na jedzonko

Azorek84 - jesli chodzi o to rozliczanie i burdel jaki tam maja to moze lepiej bedzie sie rozliczac on line - ja tak zawsze robie i przynajmniej mam pewnosc ze oni to od razu dostali. I termin jest do konca stycznia jesli sie nie myle a jak sie rozliczasz na pamierze to trzeba to wyslac duzo wczesniej.
maz nie pracuje od ponad 3 lat jako self employed wiec nie musi sie rozliczac w styczniu:tak::-) i ja to wszystko wiem.ty wiesz i ninni wiedza tylko nie inland revenue:crazy: ehhh moze wreszcie dokumenty do nich dojda ...tym razem wysle za potwierdzeniem podpisu chocby sprzataczki--zawsze to pewnosc na papierku ze dostali dokumenty:tak::rofl2:

Ewa ja zawsze bylam jak Ty-szczupla....dopiero w szkocji sie roztylam...po poronieniu topilam smutki w zarciu a lukasz chcial byc kochanym mezem i zabieral mnie czesto w rozne miejsca hehehe ja do ok 22-23 roku zycia wazylam ok 45-48kg:szok::eek: teraz jest mi sie ciezko przyzwyczaic do tego sadelka:zawstydzona/y::-D ale i tak sie ciesze ze te 8kg spadlo od kwietnia:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry