hejka:-) Amelka budzila sie dzis "tylko" 2razy..ok 1.30 i o 4.30 nad ranem

a od 7 na nogach i rozrabia

zkad te nasze dzieci biora tyle energii to ja nie wiem ehhhh tez tak chce buuuu

zasnela ok 10 rano ale na moim brzuchu

przysnelam razem z nia ale obudzilam sie po 15 min bo ledwo moglam oddychac hihihihihi cos sie mlodej porobilo i nie chce sama zasypiac...jak ja mam spac z ponad 10kg dzieckiem na klacie??!!

ja juz zdazylam wziasc prysznic i mlodej obiadki zgotowac:-) teraz lece kawke wypic zanim lobuz sie obudzi bo znowu bedzie mi smoczek do kubka wrzucac

dzisiaj strajk robie---nie sprzatam,nie gotuje i prasowac tez nie bede

an obiad mezus zje pizze albo frytki hehehe
Misialula no to niezly pulpecik rosnie;-)najwyrazniej (.)(.) mlesio smakuje

Isabell z moim mezem to tak zawsze bylo...od 3 lat juz jest jako zatrudniony i od 3 lat dostajemy wezwanie 2x w roku do zaplaty kary za to ze jako samozatruniony nie rozliczyl sie na czas!!!

tyle ze 2x wyslalismy dokumenty(osobiscie na poczte latalam) i 2x bylo dzwonione ze maja burdel na kolkach i papierow zlaesc nie moga

wczoraj przyszlo kolejne upomnienie i kolejna 100 do zaplaty

no wsciec sie mozna doslownie...HM Revenue od samozatrudnionych i od zatrudnionych miesci sie w jednym budynku...to jakim cudem lukasz nadal jest jako selfemployed i employed jednoczesnie??!!

i po wczorajszym upomnieniu(i karze) maz zdecydowal ze wysle raz jeszcze dokumenty tylko ja nie wiem kiedy on je wypelni bo leza juz ponad pol roku na biurku