reklama

Mamy ze Szkocji

My dzis spacerkowo.Trasa polecana przez ustyne, niestety wybieralysmy sie dzis jak sojki za morze...ale ostatecznie pospacerowalysmy.Swietne miejsce.:)
Ewa lece jutro na rynek-poszukujac krzeselka i maty na szczebelki do lozeczka(no wiecei op co mi chodzi!!). Moze nawet uda mi sie wstac|:)

reklama
dzień dobry dziewczyny :)
ale Wy duuuzo piszecie :>
troszke nieobecnosci i tyyyle zaleglosci :)
no musze sie pochwalic ze moja kamilka rosnie -i jeszcze jedno-w nocy budzi sie na jedzonko tylko 3 razy!!

Emilia ciesze sie, ze sie Wam moja trasa podobala tylko szkoda, ze nie moglam z Wami pospacerowac ;) moze nastepnym razem lepiej sie zorganizujemy. Pokaze Wam jak dojsc ta droga do ogrodu botanicznego i do parku na Ferry Rd.

b_eti sliczna dziewczynka - gratuluje. A skoro cieszysz sie ze budzi sie na jedzenie "tylko" 3 razy to ile wstawalas do niej wczesniej?

Jakie slicznosci:)slodziak maly:)
Asi sie poprzestawialo i ostatnio budzi sie w nocy na karmienie, wczesniej spala od 22 do 7-9.a wczoraj pobila sama siebie i o 17 zjadla 180 ml a o 19 190!!!!!!!!!
Beti wszystko zalezy od ksiedza-nasz nie chcial nic, bo powiedzial, ze Romek nadal nalezy do jego parafii.Niektorzy chca zaswiadczenie stad, ze chodzisz do kosciola, ze tutejszy ksiadz pozwala naq chrzest w innej parafii.
Udalo nam sie wstac.mamy kszeselko do karmienia, oslonki, ksiazeczki:)

jejjuuu..dokonałam wyczynu!! uspałam oboje naraz!! zeszlo godzine-ale sukces...a powiedzcie mi-czy was tez czasem nerwy ponosza?? juz myslałam ze oboje wytrzaskam po tyłkach.. :(
nie wiem..moze jakies zaburzenia cierpliwosci mam po porodzie??
w dodatku nie czuje sie wogole jak kobieta.. ;/ kurde..ciagle tylko dzieci...a moj maz wogole tego nie zauwaza :( ze potrzebuje sie poczuc jak BABA?? :(

reklama
beti wierze że jest Ci bardzo ciężko i wcale się nie dziwie dwoje małych dzieci jedno pewnie jest już wszędzie a drugie to maleństwo potrzebujące Cię 24 h na dobę bez pomocy może się nie udać ich ogarnąć no i aby poczuć się kobietą potrzebujesz chwili dla siebie więc zaangażuj męża na godz z dziećmi a ty weź gorącą kąpiel i się zrelaksuj może jakaś maseczka?? Będzie dobrze tylko musisz najgorsze przetrwać czyli jakieś 3 miesiące aż Kamilka podrośnie i będziesz miała dwa super szkraby które będą się razem bawiły i znajdą wspólny język więc warto chwile przecierpieć - dasz radę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry