Ja mam scotish gas i jestem zadowolona ci z hydro byli u mnie i pierdzieli takie glupoty ze masakra. Obliczyli ze jak bede u nich to moge zaoszczedzic 500 funtow rocznie gdzie ja rocznie place jakies 700 wiec niby prawie za darmo, nie wierze. Poza tym juz 2 razy mielismy tak ze byla awaria, telefon odebrali bardzo szybko od razu zabrali sie do roboty i co jakis czas dzwonili i informowali ile to jeszcze moze potrwac wiec po tym zdecydowalam ze nie zmieniam. Mialam juz roznych dostawcow i z tych jestem najbardzie zadowolona, scotish power i npower ma taki burdel w systemie ze masakra, mialam z nimi mnostwo problemow niektore nadal po 3 latach jeszcze sie ciagnal. Scotish power chcial ode mnie pieniadze za prad gdzie prad mialam na klucz a oni chcieli zebym placili rachunki, jak do nich dzwonilam ze chce zeby mi zmienili licznik z tego klucza na normalny to sie mnie pytali w jakim kolorze mam klucz bo oni nie maja tego odresu w sytemie, mowie do nich ze fioletowy pisze na nim scotish power a oni ze to nie ich oni do tego mieszkania nic nie dostarczaja po czym do mie dzwonia ze mam zaplacic rachunek za prad a gaz caly czas do nich placilam, n power chcial ode mnie pieniadze za dwoch poprzednich lokatorow pomimo ze mieli w systemie podany stan licznika z data kiedy sie wprowadzilam i to nie ode mnie tylko od housingu mieli tez podane daty kiedy poprzedni lokatorzy sie wyprowadzili ze stanami licznika ale mimo wszystko chcieli ode mnie pieniadze bo na tym mieszkaniu jest zadluzenie, w koncu po liscie od prawnika sie odczepili