brown.kate
Mama Misi i Kici
zQo - oj to ja juz mocno trzymam kciuki, powodzenia
isuna -tak, ja tez z wrzesniowek:-). Ja moja mala juz zaczelam dokarmiac. Troche mniej ostatnio przybrala na wadze, glodna jest bez przerwy i jeszcze trudno przy niej cokolwiek zjesc tak lapska wyciaga....
Od tygodnia dostaje juz marchewe na obiad, a od wczoraj jeszcze jabluszko na kolacje, oczywiscie tak po troszku. A w nocy budzi sie jak zwykle co 2 godzinki na cyca

.
A u nas dzisiaj LEJE
............

isuna -tak, ja tez z wrzesniowek:-). Ja moja mala juz zaczelam dokarmiac. Troche mniej ostatnio przybrala na wadze, glodna jest bez przerwy i jeszcze trudno przy niej cokolwiek zjesc tak lapska wyciaga....
Od tygodnia dostaje juz marchewe na obiad, a od wczoraj jeszcze jabluszko na kolacje, oczywiscie tak po troszku. A w nocy budzi sie jak zwykle co 2 godzinki na cyca

. A u nas dzisiaj LEJE
............
i jak miseczka pusta to sie denerwuje i wiecej chce. Od dwoch dni dostaje jeszcze warzywka na obiadek. Wczoraj byla marchewka, srednio mu smakowala, ale zjadl, a dzis kalafiorek z ziemniaczkiem, poki co podobna reakcja. Chyba jutro dam mu babana z jablkiem, bo mi go szkoda.
tylko to przeziebienie mnie wykonczylo.