Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wsciekne sie zaraz . jakis pech mnie od samego rana przesladuje potluklam juz 2 talerze i zepsulam telefon stacjonarny. 
troche boli, ale mam jeszcze troche czasuwiec mam nadzieje ze cos znajde, w boness sa super mieszkania i bardzo tanie zobacz sobie jak chcesz ale nie mamy jeszcze samochodu wiec nie bardzo mi sie chce wyprowadzac z Ediego. chyba sie juz tu przezwyczailam.
, choć nawet jak to czop to może jeszcze zejść ze dwa tyg -tak słyszałam ;-)ja powiedziałam że "jestem zainteresowana pracą" ale w obeznej chwili zajmuję się dzieckiem (bo byłam z Kubą) nic mi nikt nie powiedział - zero komentarzaEjdzejka, ale ja im mogę powiedzieć, że nie szukam pracy, czy muszę im 'naściemniać'? Bo takie opinie też słyszałam, że 'muszę aktywnie poszukiwać pracy, jeśli nie pracuję'... Raju, jakby mi stresu mało było![]()