Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale zescie naskrobaly
hehehehe
ogarnelam kuchnie (wyszorowalam konkretnie na blysk)-kuchenka,piecyk.lodowka,szafki,progi,sciany i wsio co tam jeszcze w kuchni mozna szorowac

drzwi futryny i progi w calej chacie i nawet kurze zaczelam scierac ale wpadla kolezanka na kawke to skonczylo moja bieganine
:-)
a treraz jak ogarne nalecialosci kurzowe to mam zamiar sie utrzymac w ryzach do konca!
a co jak bede miec wiecej dzieci?? wtedy bede mogla marzyc o czasie na porzadki i czasie dla siebie
teraz kopniak i do roboty heheheh
placac przez 5 lat ubezpieczenie moge te sama kaske w skarbonke ladowac (albo na konto na procenty) i tez na pralke uzbieram i nawet na waciki jakies by bylo;-):-) a okazalo sie ze mi szmatke pralka pozarla i ta szmatka zablokowala odplyw wody
ale juz luzik-naprawione

daj trochę tej energii , mnie by się przydało !
wydobyłam z siebie siłę do walki i..............wizyta w counsilu ustalona - czyli WALCZYMY O MIESZKANIE!!!!!!!!!!!
i chciałabym być jak najdalej od pana i pani zza ściany.......