Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jest zielona i puszowa hehehheehhee jak to żaby......a jak zapomnieliśmy jej od Azorek to biegla po schodach zeby nam przynieść na dół a Kuba w placz "baba" "baba"...........:-) ale Wam fajnie że lecicie do Polski - my też bysmy chcieli - bardzo tęsknimy!!! ale teraz musze doprowadzic wszystkie sprawy do konca i co za tym idzie byc na miejscu i "walczyć".
a kubus taki niesmialy a po paru min juz z talerzem biegal hihihi
i sorki ze tak cieplo bylo ale na prawde ogrzewanie wylaczone od rana i wietrzone bylo
balam sie ze bedziec mowic ze zimno

masakra....

i caly szczesliwy wylecial na chodnik a tu zaraz ruchliwa ulica jak diabli. Ja w miedzy czasie jak zobaczylam ze on jest przy tych drzwiach to zaczelam biec ile sil w nogach. Jak go juz zlapalam na chodniku to tak mnie zabolalo w brzuchu i miednicy ze az plakalam....

jeszcze sobie krzywde zrobisz ehhh no ale co poradzic jak juz za mlodym trzeba sie tak wyrywac
teraz lez i nic nie rob. wtsawaj tylko na siusiu
albo i nie nawet pampka se zaloz zebyc nie musiala wogole lazic:-);-) trzymam kciuki za szybkie dojscie do zdrowka

apokalipsa hehehe
Myślałam, że może jej przejdzie ochota na wychodzenie na dwór chwilowo- ale gdzie- dalej drze mordę łajza jedna