Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam :-)
Jestem tu nowa, mieszkam w Glasgow. Jeszcze nie mamusia - czekam na mojego malucha i jestem na półmetku. Będę do Was wpadać i podpytywać o różne rzeczy, jeśli można;-)
Narazie pozdrawiam!
Witam dziewczyny. A tu nadal cisza. Jak tam po weekendzie, u nas pogoda byla naprawde super wiec wiekszosc czasu na spacerkach, chociaz mnie te spacerki juz coraz bardziej mecza. Pozdrawiam
WRÓCIŁAM!!!
i melduję dumna, że 9.9.2009 o 10:49 na świat przyszła nasza mała Julka...cala i zdrowa po wywoływaniu porodu ale w baaaaaardzo ekspresowym tempie
Ha...i teraz musze suwaze zmienic. Ale na to potrzebuje jeszcze trochę czasu...mój świat wywrócił sie do góry nogami ale chyba jest taki jaki byc powinien.
WRÓCIŁAM!!!
i melduję dumna, że 9.9.2009 o 10:49 na świat przyszła nasza mała Julka...cala i zdrowa po wywoływaniu porodu ale w baaaaaardzo ekspresowym tempie