reklama

Mamy ze Szkocji

Makta - gratuluję narodzin córeczki !!!

U nas wciąż ciepło, w sobotę byliśmy na Dniu z Thomasem niedaleko Edynburga, bo to jeden z Kamisia ulubionych filmów, a poza tym Kamiś bardzo lubi wszelkie lokomotywy i pociągi :tak:

Pozdrowienia!

reklama
U nas tez wciaz cieplo, przynajmniej Kuba poszaleje na dworze a ja mam chwile dla siebie, a ciezko juz mi sie zrobilo strasznie. Makta jak bedziesz miec chwilke to napisz cos wiecej

Ja tez witam:-):-):-)
ale mam dzis lenia....mala spi, w domu bajzel, garow do mycia pelna kuchnia, a ja siedze na kompie i mam to wszystko gdzies;-)..... Ide napic sie kawki, moze pomoze:tak: sie rozkrecic, choc watpie.....
A co u Was slychac?????

a ja dzisaij bylam na plotach, garow tez mam pelno, o prasowaniu nie wspomne ale teraz pije kawke a potem moze zabiore sie za robote. Ja zawsze dostaje energii kolo 15 wiec mam jeszcze czas zeby sie poobijac, ale tak ogolnie to nic mi sie nie chce.

i jak wam minał dzien? Ja pomimo lenia zrobilam obiad, pomylam gary, posprzatalam kuchnie i zrobilam polowe prasowania bo juz mi z szafy wychodzilo, ale ze 3 razy do tego musialam podchodzic bo jednak brzuch mnie ciagnie w dol i ciezko tak wystac przy zelazku a na siedzaco jakos nie umiem. Mam nadzieje ze jutro to skoncze i na jakis czas znowu bedzie spokoj. Moj Kuba nawet grzeczny po powrocie ze szkoly wiec pod tym wzgledem dzien tez udany, gorzej z psem bo zrobila sie strasznie agresywna i juz kilka razy skoczyla z zebami do Kuby a dzisiaj to az sie sama strasznie przestraszylam jak to zobaczylam. Nie wiem co ja zrobie z tym psem. Poza tym ma 1,5 roku a nie da sie jej wychowac a mowia ze labradory to takie madre i przyjazne psy. Moj tylko potrafi wszytsko rozwlac a teraz juz brak mi do niej sil i cierpliwosci

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Co tu taka cisza?
Nikogo nie ma?
Jak mija dzien?
Ja jestem jakos strasznie ociezala dzisiaj, chociaz udalo mi sie skonczyc prasowanie i pewnie przez reszte dnia nic nie bede robic ale co tam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry