Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Azorek idzmy na zywiol, postaram sie trafic sama.Moze byc ok 12?Vampiria moze sie ze mna wybierze,pasuje??

zaden problem:-) moze byc wizyta masowa heheheh dokupie kawe i cukier bo zawsze jak ktos w gosci przychodzi "masowo" to sie okazuje ze nie mam;-)

i buciki przygotuje zeby nie zapomniec:-)
:-)
ledwo doszlam do pracy,wieje strasznie az folie przeciwdeszczowa z wozka mi wyrwalo
serio to u nas to samo mam nadzieje ze przejdzie tym naszym urwisa zamin nas wykoncza co?
matko to ja wole sie nie zastanawiac co jeszcze nas czeka,choc z jednej strony lepiej miec w domu szatanka niz jak to sie mowi ciepla kluske?
powodzenia i oby idalo ci sie cos zalatwic:-)
Najgorzej jest z jedzeniem. Niby głodna, łapie smoka, je chwilę ładnie, po czym wypluwa, zaczyna płakać, rzucać się i bóg wie co jeszcze
I nie pozwala sobie tego smoka z powrotem do dzioba włożyć... I tak ją karmię na kilka razy i zawsze jest tak samo- łapie, je i albo wypluwa i zaczyna płakać, albo jej przez przypadek wypada i znowu histeria... Zupełnie nie wiem, co jest grane :-

poszlam po alana do przedszkola a dziecko caly but w blocie bo na dwor ich wzieli i wlazl w bloto idioci w taka pogode spodnie do kolan brudne i mokre przebieram mu buty a tu cale skarpety mokre az kipi wsciekla jestem wiadomo ile on w takich mokrych skarpetach i spodniach siedzial