u mnnie ti bylo troche skomplikowane hihi ja bole mialam w piatek a w pon dopiero bylam u lekarza i od razu dostalam skierowanie do szpitala

tam mnie obejrzalo z 10 lekarzy,usg,macanie brzucha itd ale im wykazywalo ze mam "plyn" w jamie brzusznej i niemogli zrozumiec skad bo nic nie widzieli

poprostu polska ehhh no ale na drugi dzien juz mialam zabieg i bylo juz wiadomo co tam siedzi w srodku

z reszta to bylo 9 lat temu to i sprzet do usg pozostawial wiele do zyczenia w naszym szpitalu

ale tu juz mam przetestowane ze gp (jak dostalam boli znowu) zaraz mi karetke zamowila (po mimo ze juz mnie nie bolalo to kazala karetka jechac

)w szpitalu zrobili szybciutko usg po 20 min widzialam sie juz z chirurgiem i obgadalismy detale.

a jak cie bolalo "tylko" godzinke to pewnie wyrostek sie nie wylal tylko daje znac o sobie. z reszta jesli wyrostek sie tzw wyleje to bedzie temp wysoka powyzej 38 (kuzynka tak miala i moj maz tez)

wiec mysle ze u ciebie bedzie git. z reszta gp wyjasni ci dokladniej wszystko aj wiem tyle co sie tu dopytalam o takie przypadki podczas mojej wizyty w szpitalu