Witam:-),no dzisiaj pogoda juz nie jest taka ladna jak wczoraj;u mnie wogole niema slonca tylko ciemne chmury:-(
Magdziarz gratulacje:-)
Anitha Moje dzieciaki dostawaly te listy na to szczepienie bo sa w tzw.grupie ryzyka;bo sa astmatykami.
Gwiazdeczka Zgadzam sie z dziewczynami najlepiej przelozyc to szczepienie,az twoj synek bedzie zdrowy.
Dziewczyny,zdrowia zycze:-)
Magdziarz gratulacje:-)
Anitha Moje dzieciaki dostawaly te listy na to szczepienie bo sa w tzw.grupie ryzyka;bo sa astmatykami.
Gwiazdeczka Zgadzam sie z dziewczynami najlepiej przelozyc to szczepienie,az twoj synek bedzie zdrowy.
Dziewczyny,zdrowia zycze:-)

)
nawet nie będę udawać, że nadrobiłam forum, ale piąte przez dziesiąte poczytałam ;-) dzięki Dziewczyny za gratulacje, poród nawet taki straszny nie był, bo się zaćpałam gazem i jeszcze epidural dostałam
mój Łukasz i wszyscy lekarze i położne, którzy mieli ze mną kontakt, mieli ubaw niesamowity
no, ale ważne, że Franek już w końcu JEST i to w dodatku jest piękny, spokojny i w ogóle idealny
jak każde pewnie dziecię dla swojej mamy ;-) ale żeby nie było za różowo, mam masakryczny problem z karmieniem, bo najwyraźniej źle chwyta i już całe brodawki poranione...