reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy ze Szkocji

a zapomnialam napisać, że mama mnie rozpieszcza:-):-), ale my ją też. wczoraj mój nawet zrobil nam śniadanko, no i mama się śmieje, że jeszcze zmywa po nas naczynia, a dwie baby w domu. ale on zawsze zmywa po obiedzie i niech mama nie myśli, że będzie teraz zmieniać te nawyki:-):-);-)

a ogólnie to już zaczyna się nerwówka przed porodem. dla mnie bardzo, a wydaje mi się, że dla nich też tylko sie nie przyznają.

dobra teraz to już kończę

papa

reklama
hej laseczki
Basiu tesciowa na karku brrr wspolczuje :sorry2:, moja bardzo lubie ale mieszkanie razem - odpada, podziwiam cie za odwage :tak:
Asiu ja pierwszy bol zwiastujacy poczulam taki jak na miesiaczke, bol w podbrzuszu, powracajacy raz na jakis czas i znikajacy ;-) trzymam kciuki i korzystaj z pomocy mamy poki jest:tak:

mnie nie ma bo zagniezdzilam sie na innym forum :zawstydzona/y: sorki ale podczytuje co sie u Was dzieje :tak::happy:
pozdrawiam goraco

Asia mysle ze Ty juz lada chwila nie bedziesz sama :-)tylko z dzidziusiem ,co do tego ze rzadziej zagladasz to zrozumiale:tak:ma meza masz super ze nawet jak mama jest to zmywa:-):-):-)
isunia ostatnio duzo sie dzialo w sumie wybuchala klótnia za klótnia w poniedzialek juz nie wytrzymalam i wybuchlam ale jest juz ok moze nawet bardziej niz ok:tak:zobaczymy jak dlugo.
Wiesz nasze klotnie tez wynikaja z braku pieniedzy bo narazie mamy gola wyplate meza z czego wieksza polowa idzie na mieszkanie,jest nas 5 tak ze wiesz...jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze....
Postanowilismy ze pojde do pracy najlepiej na popludnia bo maly od sierpnia idzie do szkoly na te 2,5h wiec Magda by go odbierala i tak bym sobie ustawila zeby chodzil na 13 a teraz zaraz tesciowa przyjezdza to tez te 2 -3 h z wnukiem jakby posiedziala to korona by nie spadla a to tylko przez 2 tyg bo dziewczyny zaraz wakacje beda miec:tak:Takze szukam pracy...no tylko jest problem bo wiecie moj angielski dopiero mocno raczkuje no ale moze do jakiej fabryki cos znajde n zobaczymy...

JUSTYNA170979 oj nie ladnie nie ladnie;-)tak nas porzucac
Co do tesciowej no coz jak przeczytasz wyzej...nie bede juz teraz caly dzien z nia a pol dnia to mysle ze jakos przezyje ,wkoncu zawsze tez jest cos do zrobienia:-D

Basiu - widzę, że masz lepszy nastrój, to dobrze że z mężem pogadalaś. i tak trzymać, zobaczysz wszystko się uloży. znajdziesz jakąś pracę. ja znam naprawdę bardzo wiele osób, które nie znają języka a pracują i są zadowoleni. nie myśl teraz o teściowej, będziesz się martwić jak będą problemy, a teraz nie warto tracić nerwów. wiesz iza ma racje, powinniście spokojnie się ubiegać o mieszkanie i zasiki.

justyna - Ty lepiej z nami nie pogrywaj, tylko wracaj:-);-)

a ja nie wiem, te klucia to już mam z 3,4 tyg. i nic. czekamy, ale już bym chciala!!!!!!!!!!!! jutro idę do polożnej, a potem pewnie wizyta w szpitalu w 41 tyg.
uciekam zmęczona jestem. nic nowego ostatnio zręsztą

Asia mysle ze Ty juz lada chwila nie bedziesz sama :-)tylko z dzidziusiem ,co do tego ze rzadziej zagladasz to zrozumiale:tak:ma meza masz super ze nawet jak mama jest to zmywa:-):-):-)
isunia ostatnio duzo sie dzialo w sumie wybuchala klótnia za klótnia w poniedzialek juz nie wytrzymalam i wybuchlam ale jest juz ok moze nawet bardziej niz ok:tak:zobaczymy jak dlugo.
Wiesz nasze klotnie tez wynikaja z braku pieniedzy bo narazie mamy gola wyplate meza z czego wieksza polowa idzie na mieszkanie,jest nas 5 tak ze wiesz...jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze....
Postanowilismy ze pojde do pracy najlepiej na popludnia bo maly od sierpnia idzie do szkoly na te 2,5h wiec Magda by go odbierala i tak bym sobie ustawila zeby chodzil na 13 a teraz zaraz tesciowa przyjezdza to tez te 2 -3 h z wnukiem jakby posiedziala to korona by nie spadla a to tylko przez 2 tyg bo dziewczyny zaraz wakacje beda miec:tak:Takze szukam pracy...no tylko jest problem bo wiecie moj angielski dopiero mocno raczkuje no ale moze do jakiej fabryki cos znajde n zobaczymy...

JUSTYNA170979 oj nie ladnie nie ladnie;-)tak nas porzucac
Co do tesciowej no coz jak przeczytasz wyzej...nie bede juz teraz caly dzien z nia a pol dnia to mysle ze jakos przezyje ,wkoncu zawsze tez jest cos do zrobienia:-D
jestem tu piewszy raz ,ale mam pytanie czy nie otrzymujesz child benefit i child tax credit ,przy trojce dzieci moze to byc suma ok 500 funtow i wiecej miesuieczne,jesli zarobki meza byly ponizej 17000funa to kwota ta bedzie na pewno wieksza,oraz maz otrzyma working credit,wtedy leki za darmo i dentysta,child tax credit przy takich arobkach to ok 1000funtow przy 3 dzieci tak wiec nie wiem czy tyle zarobisz moja droga

jesli nie masz skad to moge odac strone gdzie wnioski sciagasz,a na child benefit jesli go jeszcze nie dostajesz to w joopcenter plus czesto mozna dostac

witamy ludi - pisz z nami częściej. skąd jesteś?

ja po nieprzespanej nocy... ale nic się nie rusza. piję tę okropną herbatkę z liści malin. niestety nie dziala. pewnie musialby to być napar z liści, a nie herbatka expresowa.

reklama
Dziewczyny ja to wszystko wiem ale....jesli z trudem wystarcza na mieszkanie i nie ma skad wziasc na HO i nie da sie odlozyc to wiecie nic sie nie zalatwi poza tym wiecie o tym dobrze ze na niektore zasilki i po pol roku sie czeka:-(takze bez dodatkowych pieniedzy nie damy rady.
Wstepnie mam zalatwiona prace bede chodzic do pracy na 16 takze to mi pasuje a dzieki temu troche staniemy na nogi i bedziemy mogli pozaltwiac zasilki.

Asiu oj wydaje mi sie ze Ty juz w kazdej chwili mozesz nam do szpitala pojsc:tak:

ludi Witaj na watku:-):-):-)

Do góry