reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

hey

pozniej was poczytam, teraz nie mam czasu.

mam do was pytanie, czy ktoras z was ma oczyszczacz powietrrza??
Co o tym sadzicie?
i gdzie mozna go kupic??
Bo narazie przegladam ebay.

reklama
misialula:-) ogladamy juz chyba z 15 i jest tragedia ale nie poddam sie bo jeszcze jutro i w piatek idziemy wiec moze cos fajnego bedzie a moze masz jakas stronke z ktorej szukacie mieszkan bo ja to juz chba wszystkie pesledzilam a koniecznie chcialabym zostac na gorgie wiec szukam w tej okolicy:-) wrocilysmy ze spacerku i taka bylam glodna ze myslalam ze zwarjuje cos mnie ogarnelo, a teraz najadlam sie kopytek i zaraz chyba pekne:szok:

tak sie wkrecilam w program miedzy kuchnia a salonem ze nie moge opuscic zadnego odcinka wlasnie chyba musze wyprobowac ciasto z ich przepisu, jutro mamy gosci to moze zablysne czyms nowym:-D

emilia:-) tak wlasnie szukamy z tej stronki dzieki;-) wlasnie dostalam meila ze jutro mamy nastepne 2 do obejrzenia;-) oby cos fajnego

Współczuję Wam, dziewczyny, z tymi mieszkaniami- ja mam jednego sprawdzonego landlorda, u którego wynajmuję już trzeci rok i naprawdę nie mogę narzekać. Teraz mam fajne mieszkanko, blisko centrum, a jednak cichutko, spokojnie- zaraz obok jest komisariat policji :-D

Moja mała dostała dziś pierwszy inny niż mleko posiłek- kaszkę malinową. Tak się przyssała do butli, że zjadła całość naraz, bez żadnego marudzenia i rozglądania się na boki ;-). Stwierdziłam, że już czas coś wprowadzić, bo ostatnio budzi się w nocy na jedzenie :szok:, co jej się do tej pory nie zdarzało i tak sobie pomyślałam, że chyba jej nie starcza, to co je... I zamiast jej dawać więcej i rozpychać żołądeczek ( bo i tak zjada sporo), to dałam jej coś bardziej treściwego... :-p

jestem......
....troche juz mi lepiej - połaziłam dzisiaj sporo no i sie troche odstresowałam wygoniłam dola ;) - dzięki doveinred - a Kuba już śpi........tak sie zmachał i dotlenił.....
nom, nom, z tymi mieszkaniami to ciężko.....my też szukaliśmy wcześniej......po stronkach - i nawet znaleźliśmy mieszkanko naszego kumpla z którego sie wyprowadza a rozpoznaliśmy je po kilku sekundach bo.......to były stare zdjecia jeszcze za przed jego (tego kumpla) wprowadzeniem(mieszkał tam 3 lata)....wiec wygladalo inaczej.......nie rozumiem dlaczego tak robią......my narazie nie szukamy zobaczymy co powiedza nam w caunsilu i gdzie wylądujemy......uffff.........
Emilia gdzie jest carboot's ? (nie wiem jak sie pisze) i co to jest......takie cos jak sunday market? Śliczne zdjęcie dodałaś :-)

reklama
ejdzejka- car boots to sunday market- sprzedawanie z samochodu.

Dziewczyny pytałam sie czy macie pojęcie o takim czymś jak oczyszczacz powietrza??

Ostatnia edycja:
Do góry