reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Doveinred, jasne że chcę :tak: do nas hv też wagę przytargała, ale akurat byłam w trakcie karmienia jak przyszła i chwilę później Młody zasnął, także doszliśmy do wniosku, że ważenie w takiej sytuacji będzie oszukane ;-) toteż czekamy do poniedziałku :tak:

Doveinred, dziękuję bardzo :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny.....
magdziarz śliczny synek :)
doveinred ja poproszę e-booka - każde dziecko można nauczyć regół :tak:
u mnie (nas) znów przeprowadzka - tym razem wylądowaliśmy na Grantonie a dokładnie na wardieburn street - czy ktoraś z Was tu mieszka ? dużo tu Polakow i mamusiek z dziećmi......musimy z Kubą ruszyć na zwiady bo jeszcze nic nie wiemy gdzie plac zabaw itd......wydaje się być tu miło chociaż bloczki są stare ale własnie odnawiają i stają sie kolorowe, jest szkoła i podobno przedszkole. Przystanek blisko - dojazd do centrum b.dobry....
Ufff.......stres a teraz zakasane rękawy i szorowanie mieszkania - no bo to juz pozostawia wieeeeeeeleeeeeeeeeee do życzenia......ale 3ba być twardym jak to mówią.....
pozdrawiam wszystkich !!!!
miłego wieczorka!!!!

Doveinred to ja poproszę o tych regułach, może uda mi się przeczytac
A my już po kąpieli, kolacja zjedzona i zaraz małą kładę tylko jeszcze Kube muszę pogonic do jedzenia i kąpania. Mialam dzisiaj straszną migrenę, na szczęście prawie przeszło

magdziarz synek uroczy :)

moje dzieciaki juz spia wiec ja mam chwilke dla siebie :) w ostatnich dniach nie czulam sie najlepiej bo przecholowalam ze spaniem przy otwartym oknie (jak byla ta piekna pogoda) , naszczescie juz mi lepiej.

Witam wszystkie mamuski:-) Nigdy chyba was nie nadrobie bo jakies 100 stron opuscilam a nie bylo mnie zaledwie 3 tygodnie:szok:.Ja juz po urlopie. Wrocilam wczoraj w nocy a dzisiaj juz dzionek w pracy odbebiony. Na szczescie teraz mam 5dni wolnego wiec moze troszke odpoczne. Urlop bardzo zajety ale na szczescie wszystko do wesela zalatwione. Wystarczy kupic tylko alkohol i napoje. Nikola mi sie na urlopie rozchorowala miala grype zoladkowa.. Masakra nikomu nie zycze.. mala zleciala 1,5 kg nic nie chciala jesc ani pic. Byla juz tak odwodniona ze leciala z rak. Poszlam do lekarza... Lekarz powiedzial ze jak dziecko nie zacznie dzisiaj pic to musze jechac do szpitala. Dawalismy jej wiec lekarstwa i herbate ze szczykawki i po kilku dniach doszla do siebie. Teraz spi sobie slodko a ja zaraz mykam sie kapac i do spania.
Magdziarz slicznego masz aniolka:-)

Witam. Mam na imię Basia. Ja też mam termin na październik. Do tej pory jeszcze nie miałam żadnych badań. W środę 06.04.2011 przeprowadzamy sie z narzeczonym do Coatbridge. Mogły byście doradzić gdzie sie zarejestrować do GP i który szpital wybrać? Do tej pory mieszkaliśmy w Belfaście. Wybraliśmy tu szpital jakieś półtora miesiąca temu i do dziś się nikt do nas nie zgłosił :/ Zaczynamy sie martwić. Zdecydujemy sie nawet na prywatne USG ale tu koszt takiego scanu to 170 funi a czytałam, że w Edenburgu za 65 można zrobić. Znacie coś może w Glesgow? Z góry dziękuję.

WITAJ Basiu:) Czym predzej zapisz sie do GP. Dziwi mnie ze w Belfascie nie mialas scanu. Prywatne usg - sa w Edim ale ja nie bylam zadowolona. To bardziej show niz badanie i nie wiem do konca jakie osoba ktora robila usg miala kwalifikacje. Zawsze zostaje wykazd do PL na usg a cena ta sama co prywatne.
Powodzenia.
Ja ledwo zipie, ale dzis bylam w Ogrodzie Rozanym by Adas sie wyszalal a potem jeszcze kolo nas w parku. Szkoda w domu siedziec mimo ze w kazdej chwili moze sie zaczac.
Mieszka ktoras z Was niedaleko Wester Hailes?

reklama
Basienkaa, a który to tydzień ciąży? Szybciutko do GP się zarejestruj, scan na pewno będziesz miała, nie wiem czy warto szaleć z prywatnym :-p Tu po prostu nie przejmują się za bardzo ciążą do któregoś tygodnia, 10 czy 12... :tak:

Do góry