Basienkaaa
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, zdąrzyłam zauważyć że kobiet w ciąży nie traktują tu poważnie... wchodzę teraz w 14 tydz. Na pewno pierwsze co zrobię to zarejestruję się u GP, a doradźcie mi proszę, który szpital wybrać?? najbardziej przeraża mnie to, że nie miałam jeszcze nawet badania krwi, moczu,itd...Mój polski GP kazał czekać, ale to coś zbyt długo trwa, bo w środę się już wyprowadzamy a ja nawet nie doczekałam się na wizytę z położną...
a co do wyjazdu do Polski to mam pewne wątpliwości... bez badań i bez pewności, że wszystko jest ok chyba się nie odważę:/
pozdrawiam Was serdecznie:****
a co do wyjazdu do Polski to mam pewne wątpliwości... bez badań i bez pewności, że wszystko jest ok chyba się nie odważę:/
pozdrawiam Was serdecznie:****
nie stresuj się, przecież nie powinnaś w tym stanie ;-) szpitalu Ci nie poradzę, bo co prawda rodziłam 2 tyg temu, ale w Edynburgu, nie wiem czy to Cię interesuje ;-) Ale opieka jest tu spoko. Tak jak justaa napisała-traktuje się tu po prostu inaczej, nie po polsku
Pal licho, że konsulat za każdą czynność z tym związaną pobiera osobne opłaty rzekomo [nie zapłacę 16f a ponad 100f...], ale na same papiery z Polski czeka się do 3 miesięcy...!
i lipa, wyjazd trzeba będzie odłożyć, bo na początek czerwca to się raczej nie uwiniemy... 
Dobrze, że jest to forum