Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja z taka sprawa... Porzebuje pozyczyc na okres swiat siodelko samochodowe te z przedzialu od 9 miesiecy do 4 lat. Przyjezdza do mnie siostra z corka i musze drugie siodelko miec. Jak ktoras moze wyporzyczyc bede bardzo wdziecznaProsze pisac na priv.
. A co cesarki- oszczędzaj się jak tylko możesz. Mi menadżerka mówiła, że nie można do tego lekceważąco podchodzić, że- mimo, że się o tym nie myśli- to jednak poważna operacja, przecięcie wielu warstw brzucha itp. Niemniej nie posłuchałam jej i skończyło się jeszcze gorzej niż u Isabelll- wylądowałam w szpitalu z otwartą !! raną. Więc uważaj. I obserwuj siebie. Jeśli będzie bolało, rana będzie opuchnięta to natychmiast zgłoś do lekarza...
. A wczoraj sobie usiadła
Oczywiście nie z pozycji leżącej, tylko u mnie na kolanach, ale i tak byłam w szoku
I nawet się chwilę trzymała prosto, zanim ją zaczęło gibać jak małego pijaka :-)
], śpi sobie słodko, mogę więc chwilę poklikać :-) HV była u nas wczoraj, czerwoną książeczkę Szkrab dostał, w poniedziałek wyruszamy na mierzenie i ważenie :-) Tak się stresowałam tą wizytą, a było całkiem przyjemnie. Słuchanie, jak visitatorka próbuje wymówić: "Franciszek"... bezcenne