magdziarz
Fanka BB :)
Doveinred, jasne że chcę
do nas hv też wagę przytargała, ale akurat byłam w trakcie karmienia jak przyszła i chwilę później Młody zasnął, także doszliśmy do wniosku, że ważenie w takiej sytuacji będzie oszukane ;-) toteż czekamy do poniedziałku 
Doveinred, dziękuję bardzo

do nas hv też wagę przytargała, ale akurat byłam w trakcie karmienia jak przyszła i chwilę później Młody zasnął, także doszliśmy do wniosku, że ważenie w takiej sytuacji będzie oszukane ;-) toteż czekamy do poniedziałku 
Doveinred, dziękuję bardzo
Ostatnia edycja:
.Ja juz po urlopie. Wrocilam wczoraj w nocy a dzisiaj juz dzionek w pracy odbebiony. Na szczescie teraz mam 5dni wolnego wiec moze troszke odpoczne. Urlop bardzo zajety ale na szczescie wszystko do wesela zalatwione. Wystarczy kupic tylko alkohol i napoje. Nikola mi sie na urlopie rozchorowala miala grype zoladkowa.. Masakra nikomu nie zycze.. mala zleciala 1,5 kg nic nie chciala jesc ani pic. Byla juz tak odwodniona ze leciala z rak. Poszlam do lekarza... Lekarz powiedzial ze jak dziecko nie zacznie dzisiaj pic to musze jechac do szpitala. Dawalismy jej wiec lekarstwa i herbate ze szczykawki i po kilku dniach doszla do siebie. Teraz spi sobie slodko a ja zaraz mykam sie kapac i do spania.
Tu po prostu nie przejmują się za bardzo ciążą do któregoś tygodnia, 10 czy 12...