azorek84
mama Amelii 2009
ja takie male sprostowanko chce zapisac: wysokie cisnienie ,bol klojacy w okolicy jajnika--jest wystarczajace by sprawdzic na torbiele i tak wiem ze sie w ciazy wchlaniaja siorka mezastego mojego wlasnie ma torbiela (nie wiadomo skad oczywiscie) a termin porodu ma na grudzien. przykazali lezecv i sie oszczedzac co by cisnienie sie unormowalo troszke ,delikatniejsza dietka i mowia ze sam sie wchlonie bo hormon ciazowy wchlania torbiele. ale po opisie przerazonej obstawiam na te nieznosne rwania co i mie meczyly :/ no mozna tylo wiecej odpoczywac i starac sie delikatnie wstawac ( a nie zryw jak ja to robilam heheheh) i tak sobie mysle i przypominam czy przypadkiem tez nie mialam skierowania na jakies fizjo z tego powodu...ale pamiec mnie zawodzi to jednak dosc dawno temu juz bylo ;]A torbiele? No jak jest podejrzenie (choc watpie zeby przy ciazy i bolu w pachwinie akurat torbiel podejrzewali) to zrobia dodatkowe badania.
aaaawesome
nie bardzo wiedział, co ze sobą zrobić-tyle miał miejsca
Ale dał radę-Azorek,raz jeszcze dzięki 
Za tydzień odwiedzają mnie znajomi z 2-letnią dziewusią, strasznie dawno ich nie widzialam i chciałabym coś tej małej kupić, ale nie wiem co
Azorek,zapomniałam się Ciebie o to też zapytać, bo Amelkówna jest w podobnym wieku, to może rzucisz pomyslem jakimś? Qrcze, niby prosta sprawa
Ciuszek jakiś, zabawkę...? Ratujcie....