reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

A torbiele? No jak jest podejrzenie (choc watpie zeby przy ciazy i bolu w pachwinie akurat torbiel podejrzewali) to zrobia dodatkowe badania.
ja takie male sprostowanko chce zapisac: wysokie cisnienie ,bol klojacy w okolicy jajnika--jest wystarczajace by sprawdzic na torbiele i tak wiem ze sie w ciazy wchlaniaja siorka mezastego mojego wlasnie ma torbiela (nie wiadomo skad oczywiscie) a termin porodu ma na grudzien. przykazali lezecv i sie oszczedzac co by cisnienie sie unormowalo troszke ,delikatniejsza dietka i mowia ze sam sie wchlonie bo hormon ciazowy wchlania torbiele. ale po opisie przerazonej obstawiam na te nieznosne rwania co i mie meczyly :/ no mozna tylo wiecej odpoczywac i starac sie delikatnie wstawac ( a nie zryw jak ja to robilam heheheh) i tak sobie mysle i przypominam czy przypadkiem tez nie mialam skierowania na jakies fizjo z tego powodu...ale pamiec mnie zawodzi to jednak dosc dawno temu juz bylo ;]

reklama
Witam:-) ja tylko na chwilke zmeczona jestem strasznie wiec zaraz sie klade.. Bylam dzisiaj z mala u lekarza.. Zbadala ja cala obejrzala krosty i powiedziala ze wyglada to na alergie.. nie zrobila zadnych innnych dodatkowych badan wiec niewiem od czego to swinstwo.. dala recepte na syrop antyalergiczny, masc doublebase i poszlam jeszcze do apteki po Oliatum.. lekarja powiedziala rowniez ze moze sie to utzrymywac nawet 2-3tyg. Zobaczymy jak skora dziecka bedzie jutro wygladac.. dzisiaj byla w stanie tragicznym..
Dobranoc dziewczyny.. milego wieczorku zycze :-)

doty86 ja tez kiedys dostalam taki syrop antyalergiczny jak Natalie wysypalo na brzuchu i plecach i po 2 dniach zeszlo jej wszystko calkowicie wiec mam nadzieje, ze u Twojej corki tez tak bedzie

Witam :-)

Ja już na nogach z cieplutką inką sobie siedzę, Victor obudził sie po 7 i koniec spania ;-)
m ma dzisiaj wolne to może gdzieś wybędziemy, oby tylko pogoda dopisała :-)

W niedziele i poniedziałek ma byc bardzo cieplutko, fajnie by było :-)

A u nas pierwsza noc Grzdyla w nowym łóżeczku :tak: aaaawesome :-D nie bardzo wiedział, co ze sobą zrobić-tyle miał miejsca :laugh2: Ale dał radę-Azorek,raz jeszcze dzięki :yes:
A powiedzcie mi, dziewczyny, co można kupić małej Grzdylówie? :confused: Za tydzień odwiedzają mnie znajomi z 2-letnią dziewusią, strasznie dawno ich nie widzialam i chciałabym coś tej małej kupić, ale nie wiem co :confused2: Azorek,zapomniałam się Ciebie o to też zapytać, bo Amelkówna jest w podobnym wieku, to może rzucisz pomyslem jakimś? Qrcze, niby prosta sprawa :baffled: Ciuszek jakiś, zabawkę...? Ratujcie.... :eek:

magdziarz moze jakas ladna ksiazeczke z obrazkami? moja amelkowna jest teraz baaardzo zainteresowana:D cosik co ma ladne duze zdjecia np zwierzatek. bo zabawek to pewnie tez ma wiele heheh widzisz ja swojej na urodziny zamiast zabawki kupilam lozko hehehehe ;] chyba ze corcia znajomych ma jakas ulubiona postac..u amelkowny np kaczki zawsze sa na fali a teraz dodatkowo swinka peppa hehehe :D

no i doopka z moim telefonem:/ musze szukac nowego a kontrakt mi sie konczy w maju przyszego roku:(((((((((((( cos mi sie zdaje ze on zawilgocony czy cos ze ten dotykowy juz na dotyk nie dziala....wczoraj znowu mi sie tak zawiesil ale pozniej bylo ok...a teraz od rana nic z tego. ktos tu proponowal wyciaganie baterii ale i to nie dzialalo robilam tak i nic z tego. nawet calkowity reset--bateria wyjeta na 3h tez nie dalo rady:(((((( qrwa i znowu wydatek buuuu a ja tak lubie moj telefonik ze nie chce zadnego innego:((((

Ostatnia edycja:
Azorek, dzięki wielkie :-) teraz mam prynjmniej jakies pojęcie ;-) Ja nie wiem, jak tu z telefonami, ale nie da się do serwisu podrzucić? Bo jak mniemam gwarancja sie skończyła?

reklama
Cześć dziewczyny:) Pamiętacie mnie jeszcze?
Strasznie dawno tu nie zaglądałam i na pewno nie nadrobię ale teraz postaram się częściej czytać i pisać. U nas ponad miesiąc temu zaczeło się ząbkowanie i Mała wymagała ciągłej uwagi więc na komputer nie bardzo był czas,potem polecieliśmy na 2 tyg do Polski,po powrocie znów kupę spraw do ogarnięcia na głowie i na forum czasu było brak. Ale już jestem i mam nadzieje,że będę częściej do Was zaglądać :)
azorek jeśli tel masz wzięty na kontrakt to spokojnie Ci go powinni u operatora naprawić,u nas TŻ tak oddał tel do serwisu i naprawili za darmo.
A ja tydzien temu wysłałam w końcu swój telefon do serwisu,z tym,że ja z wylanym wyświetlaczem a ja mam ubezpieczony w lloydsie wiec mam nadzieje,że naprawią albo wyślą nowy.

Do góry