Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

spróbuj wyjąć kartę sim i nią poruszać
Azorek, dzięki wielkie :-) teraz mam prynjmniej jakies pojęcie ;-) Ja nie wiem, jak tu z telefonami, ale nie da się do serwisu podrzucić? Bo jak mniemam gwarancja sie skończyła?
hehe wyjmowanie baterii karty sim wylaczanie tel---nic nie dziala. mnie sie zdaje ze zawilgocony jest...moja wina poniekad bo w pracy jek jestem to ma tel w kieszeni w spodniach a sie poce jak nie wiem co bo goraco mamy w biurze:/ moze faktycznie podlece jutro do O2 i zobaczymy czy cos pomoga. ja znimi kontrakty juz od ponad 4 lat ciagne,teraz odnowilam wyslali mi nowy tel ale mnie sie nie podobal i go sprzedalam hehehe no poprostu nie nadgonie za nowinkami w durnowatych smart phon-ach i uwielbiam moj tel co tylko ma dzwonic,wyslac sms czy zrobic fotke ;] pewnie u operatora jak zaniose do serwisu to beda go trzymac z miesiac ale chyba jakis zastepczy dadza co nie?? aaa i inna rzecz to ja bralam tel przez telefon i wiem ze kiedys cosik chcialam zalatwic w O2 to mi powoedzieli ze jak tel nie byl w sklepie kupowany to mam online albo przez tel wszystko zalatwiac:/ mam nadzieje ze teraz na reke pojda bo nie wiem czy mam sile tyle zalatwiac hahaazorek jak masz na kontrakt to zanies i zrobia ci abgreida nie wiem jak to sie pisze naprawia jelsi nie z wojej winy mi naprawili tel miesiac przezd koncem kontraktu
norma jest 12 , za pierwszym razem miał 7 (bylo to rok temu) a teraz miał 10 . No dobra ale nadal jest poniżej normy???lol