A ja sie ciesze ze moj sie musi zajac chlopakami w weekendy, jak to ostatnio powiedzial ze nie jest ciezko tylko nie ma czasu na co innego - ha ha... moze teraz nie bedzie nazekal ze czasami balagan w domu 
effetus- ja musze dzwonic i sie umawiac , czasami jak nie jest to emergency to mozna i czekac na wizyte do kiku dni. Dzisiaj udalo mi sie zrana zadzwonic i dostalam o 11. U nas to jest bardiej zaczerwienienie pod broda. taki plac wielkosci 5cm caly czerwony i ma juz go 3 tyg. wiec dlatego sie juz wkoncu wybralam ale i tak sie nic nie dowiedzialam tylko dala krem i za tydzien do kontroli.
isabell- no to cie twoj uziemil......ani na spacer ani nic - choc ta pogoda to i tak jakos beznadziejna. Moze tak jak elffetus pisze jakas rozrywka. Moze zrob im mase solna niech pokleja albo niech porobia jakies kartki na swieta?

effetus- ja musze dzwonic i sie umawiac , czasami jak nie jest to emergency to mozna i czekac na wizyte do kiku dni. Dzisiaj udalo mi sie zrana zadzwonic i dostalam o 11. U nas to jest bardiej zaczerwienienie pod broda. taki plac wielkosci 5cm caly czerwony i ma juz go 3 tyg. wiec dlatego sie juz wkoncu wybralam ale i tak sie nic nie dowiedzialam tylko dala krem i za tydzien do kontroli.
isabell- no to cie twoj uziemil......ani na spacer ani nic - choc ta pogoda to i tak jakos beznadziejna. Moze tak jak elffetus pisze jakas rozrywka. Moze zrob im mase solna niech pokleja albo niech porobia jakies kartki na swieta?

w domu jest czasami ciezko znalesc zajecie dzieciom jak im sie bardzo nudzi a co dopiero w miejscu gdzie nawet zabawek nie masz, i co z tego ze u meza jestes skoro i tak calymi dniami sama siedzisz.. napewno bedac w domu z nimi sama jestes mniej zmeczona niz tam..
daje mu nazmiane calop i nurofen smaruje zelami i czekamy.. wkoncu musi zejsc :-)
a i mezasty dzis do pracy nie pojechal bo sie rozchorowal i do gp poszedl ...po recepte na paracetamol
ale sukces bo juz dzisiaj wieczorem goraczki nie bylo
no nic zmykam chwilke w bingo pyknac i spac bo jutro mloda w domu zostaje jakos mam opory przed zaprowadzeniem jej do przedszkola pomimo zapewnien lekarza ze bedzie ok.
przez tel brzmial strasznie i mowil mi ze fatalnie sie czuje i ucho go bardzo boli
a dopierow czoraj byl u gp i wsio bylo wporzadku