kasiaa91
Fanka BB :)
Robię dokładnie tak samoJuż mnie palec boli od odświeżania strony![]()
Ostatnio doplacalam za wynik w 2h nawet bo nie mogłam się doczekać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Robię dokładnie tak samoJuż mnie palec boli od odświeżania strony![]()
Hahah o mami! Ja dzisiaj za betę zapłaciłam 50 zl!! Weź jeszcze dopłaćRobię dokładnie tak samo
Ostatnio doplacalam za wynik w 2h nawet bo nie mogłam się doczekać![]()
Jezu ile ? Ja miesiąc temu płaciłam 36 i myślałam, ze to dużo.Hahah o mami! Ja dzisiaj za betę zapłaciłam 50 zl!! Weź jeszcze dopłaćostatnio jak robiłam to milam przed 14 wyniki..
Ja bym spr jutro pewnie (bo dłużej bym nie wytrzymała) albo coś dopiero się rozwija albo coś poszło nie tak... Z niczego ten poziom nie wynikaMam wynik.. beta 4,32… chyba nic z tego
Chyba, ze wczorajsze kłucie to było dopiero zagnieżdżenie?
Zbadaj za dwa dni.Mam wynik.. beta 4,32… chyba nic z tego
Jeny.. to się nazywa życie na krawędzi.. teraz będę tylko myśleć czy ten ból jak na okres dzisiaj to jednak ma coś wspólnego z tym dobrym.. czy nie..Ja bym spr jutro pewnie (bo dłużej bym nie wytrzymała) albo coś dopiero się rozwija albo coś poszło nie tak... Z niczego ten poziom nie wynika
Hmm jestem zdania, ze albo dopiero cos się zaczęło dziac i te bole są związane z zagnieżdżeniem. Ale wtedy te cienie na testach o których mowilas, to musialbyc cienie fabrycznej kreski, albo ( odpukac !Mam wynik.. beta 4,32… chyba nic z tego