amusedxxx
Moderator
Żeby się nie przeterminowałJa od sierpnia trzymam pinka w szufladzie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby się nie przeterminowałJa od sierpnia trzymam pinka w szufladzie![]()
Jeszcze ja się dołączam, wszystkiego najlepszegoJejku, wzruszyłam sięBardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia
![]()
Niestety nie mam porównania. Brałam tylko fertistim, ale rozjeżdżały mi się na nim cykle. A aliness mi przypasował. No i nie trzeba pić żadnego dziwnego napoju, już wolę połknąć tabletkiA czy proovulin jest spoko?
Zazdroooo urlopu!! U mnie w pracy to jakaś walka o przetrwanie jestHeja w marcu! U nas też pogoda nie zachęca do wyjścia na zewnątrzdzisiaj mam urlop i musiałabym na jakieś zakupy jechać
U mnie dzisiaj 7dpo, trzymam się twardo, żeby nie testować
@Charlotte9 wszystkiego dobrego!zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń
![]()
tak. Ale może napisze na priv żeby się tu nie wcinac, chyba że dziewczyny nie mają nic przeciwko.U mnie dokładnie to samo, anty tpo i anty tg moment w górę
A masz hashi?