Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przed ciążą wiedziałam, że będę prywatnie chodzićNa nfz zapisy dalekie i mam złe doświadczenia, poza tym w mojej przychodni nie ma ginekologa na nfz, a jeździć daleko też by mi się nie chciało. A mój ginekolog ma gabinet na osiedlu obok to spacerkiem można
Inna sprawa mieć sprawdzonego ginekologa na nfz, nie jakiegoś konowała co łaskę robi, że nam jakiś informacji udzieli itd. Z resztą ja w ogóle nie cierpię lekarzyostatnie moje przeboje były z chirurgiem, który łaskę robił, że mnie zbadał itd. Na sam koniec się na mnie obraził, bo mu powiedziałam, że jest nie miły
![]()
Mój akurat prenatalnych i połówkowych nie robi to na minus :/Tez chodze prywatnie. Bo na wizyte w szpitalu u starego wrednego ramola to bym czekala 3 miechy a i sprzet ma kiepski. Moj gin to spoko facet na wizyte ide na luzie i pozartowac mozna i wszystko co chce to sie dowiem. Ciaze z synem tez mi prowadzil. Za wizyte 150 zl bez wzgledu czy to polowkowe czy inne badania robiszkoda tylko ze wyniki i badania trzeba robic na wlasna kieszen a nie nfz