czarrownica
Fanka BB :)
Podpytalam, fluor z pasty do zębów wchłania się tylko w szkliwo no chyba ze się ja zjada. Także mycie zębów zwykła pasta niejest szkodliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie na usg nie chciala przyjac bo wyniku z sb nie mialam z krwi bo mialo jeszcze ich nie byc. Wkurzylam sie bo nie kazdy to musi robic a one taki problem robily...jakbum miala dac za nir 200zl to w zyciu bum nie robila nez wskazania przezojego gin albo po usg jakby kazali.
Ja kwas foliowy bralam od lutego(0,4),po jakims czasie zrobilam sb badanie i wyszlo ze mam duzo za duzo i gin kazal mi przestac brać i zaczac brac jak ustanie miesiaczka.
![]()
Hehe na kanapkach! [emoji6]Podpytalam, fluor z pasty do zębów wchłania się tylko w szkliwo no chyba ze się ja zjada. Także mycie zębów zwykła pasta niejest szkodliwe.
Współczuję!Mama z miesiączkami mam to samo, w grudniu miałam krwotoki, pamiętam, jak w święta biegłam z kościoła, bo był dramatJa mam tyłozgięcie macicy, co za tym idzie miesiączki są bolesne, bo zanim krew zacznie się "wydobywać" to zdąży już skrzepnąć, także wyobraźcie sobie albo i nie[emoji14], jak wyglądał mój okres...
Teraz się cieszę, że go nie mam, można żyć normalnie, bo tak to 2 pierwsze dni to dla mnie udręka, ból brzucha i krzyża...
Znam to bardzo dobrze. U mnie dochodziły wymioty i biegunki [emoji21]Mama z miesiączkami mam to samo, w grudniu miałam krwotoki, pamiętam, jak w święta biegłam z kościoła, bo był dramatJa mam tyłozgięcie macicy, co za tym idzie miesiączki są bolesne, bo zanim krew zacznie się "wydobywać" to zdąży już skrzepnąć, także wyobraźcie sobie albo i nie[emoji14], jak wyglądał mój okres...
Teraz się cieszę, że go nie mam, można żyć normalnie, bo tak to 2 pierwsze dni to dla mnie udręka, ból brzucha i krzyża...
Za dużo gwoździ jadlas! [emoji6]najlepiej byłoby cały czas w ciąży chodzić, żeby go nie mieć
Ja kiedyś miałam nadmiar żelaza w organizmie hehe, nie wiadomo czemu![]()