Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też tak uważam i też za nimi nie przepadamU nas bajaderki czasem nawet zdarzają się kwadratowe, a ich kolor zależy od tego czy są z jakąś polewa czy posypką czy bez. Ja za bardzo za nimi nie przepadam. Dla mnie to takie śmieciowe ciasteczka - bez urazy dla tych co je lubia (mój mąż na przykład [emoji6]) ale dla mnie to smakuje jak kilka różnych zmieszanych ciast. Totalnie nie mój smak.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U nas bajaderki czasem nawet zdarzają się kwadratowe, a ich kolor zależy od tego czy są z jakąś polewa czy posypką czy bez. Ja za bardzo za nimi nie przepadam. Dla mnie to takie śmieciowe ciasteczka - bez urazy dla tych co je lubia (mój mąż na przykład [emoji6]) ale dla mnie to smakuje jak kilka różnych zmieszanych ciast. Totalnie nie mój smak.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A ja się przyznam że chyba nigdy ich niejadlam [emoji4]Bo to z założenia są śmieciowe ciasteczka wykorzystujące to co zostało w cukierni - Link do: Bajadera (ciastko) – Wikipedia, wolna encyklopedia
Ja akurat nie przepadam za nimi.
Ojjjj mój też [emoji12]Dziewczynyyyy jaki mam bębenek wielkiii, co dzień większy !!!!
wychodzi na to, że od 19 tygodnia ruszył jak szalony