wszystkozajete
Moderatorka
Jolka może wina Twojej apki/telefonu, link jest poprawny. Wklej do przeglądarki i powinien odpalić. Albo znajdź na FB fanpage mamaginekolog i post z 31.10.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spróbuj pojesc jabłek, mleka, albo kiwi mi pomagało najbardziej. Tylko trzeba zjeść więcej. Co do parcia to tak lekko można chyba aby tylko nie za długo i niezła mocno. Bo ciśnienie się zwiększa więc może to zle działać na dzidzie.Hej
Mam ... Zatwardzenie [emoji30] czy mogę normalnie je wyprzeć, pocisnąć? Bo oszaleje brzuch mi pęknie [emoji22][emoji22]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoa ja bym radziła spacer. Na kupę najlepszy jest ruchUdało się w wc pisze bo jest to dla mnie jak wygrana w totka [emoji2][emoji2][emoji2] ja na tydzień jadę do rodziców . Chyba znaleźliśmy mieszkanie więc za miesiąc przeprowadzka . O dziwo jest tam zmywarka fajnie bo zazwyczaj ja byłam zmywarka [emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom