Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no domyśliłam się, że pewnie odrazu usuwałaśPaulyna w standardzie tak robilam po dodaniu[emoji12] nie wiedzialam czy bedziesz chciala moja znajoma zostac dalej [emoji1]
![]()
Ja ładnie poproszę o zaproszenie! [emoji4]Paulyna w standardzie tak robilam po dodaniu[emoji12] nie wiedzialam czy bedziesz chciala moja znajoma zostac dalej [emoji1]
![]()
Ty nasze guruHahaha ta jestem naj!!! Hahaha [emoji23] pisalam duzo razy tu ze jak ktos chce dolaczyc to trzeba do mnie napisac ze swoim profilem na fb i ja pytam dziewczyn i jak sie zgadzaja to dokladam
![]()
Hahaha ta jestem naj!!! Hahaha [emoji23] pisalam duzo razy tu ze jak ktos chce dolaczyc to trzeba do mnie napisac ze swoim profilem na fb i ja pytam dziewczyn i jak sie zgadzaja to dokladam
![]()
Mi zazwyczaj najbardziej koło 14 bije jelito !!!!! I po jedzeniu Grzesio Czesio jeden [emoji7]nie no domyśliłam się, że pewnie odrazu usuwałaśrozumie się
mała mi brzuch bombardujenie mogę się przyzwyczaić do tych ruchów, śmieszne takie
![]()
Ja też czuje ruchy! Ale takie jakby bąbelki! Zastanawiam się czy to nie jest czkawka!nie no domyśliłam się, że pewnie odrazu usuwałaśrozumie się
mała mi brzuch bombardujenie mogę się przyzwyczaić do tych ruchów, śmieszne takie
![]()