• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Agusia mam probkem bo troche takich agnieszek na fb jest wiec moze jednak podpowiedz ktora to ty w wiadomosci albo tu[emoji3]

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

Ania ułoży się na pewno ;) u nas też bywa różnie kłócimy się głównie o pierdoły, kasy też mogłoby być więcej, ale jakoś jest ;) trzeba wierzyć, że się zmieni wyłącznie na lepsze i dążyć do tego, wspierać się wzajemnie :)

Ja dzieciaczka czuje nisko - bardziej okolice wzgorka. Ale czytałam że czasem jak kobieta ns szeroka miednice to się dzieciaczek w tej miednicy usadowi i wtedy też brzuch nie rośnie tak szybko. Jutro się okaze! Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku! To jest teraz najwazniejsze!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ruda jest [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
O tym zapomniałam [emoji23] ale teraz już w większości brunetka z końcówkami wpadajacymi w blond! [emoji23] tak odnośnie włosów to od początku ciąży się nie farbowalam ale szykuje się na wizytę u fryzjera i zobaczymy co z tego wyjdzie! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry