Robiłam i stad ma niepewność... dopiero po około 3 godzinach wychodzi bardzo blada krecha. Oczywiście nie wytrzymałam i z rana poleciała na betę, wieczorem wyniki...Gratuluję! Robiłaś test z moczu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam i stad ma niepewność... dopiero po około 3 godzinach wychodzi bardzo blada krecha. Oczywiście nie wytrzymałam i z rana poleciała na betę, wieczorem wyniki...Gratuluję! Robiłaś test z moczu?
Test się odczytuje do 10/20 min w zależności od testu. Później następują reakcje chemiczne i test nie jest wiarygodny.Robiłam i stad ma niepewność... dopiero po około 3 godzinach wychodzi bardzo blada krecha. Oczywiście nie wytrzymałam i z rana poleciała na betę, wieczorem wyniki...
Jak zrobiłaś bete to będziesz miała 100% pewności, 3mam kciukiRobiłam i stad ma niepewność... dopiero po około 3 godzinach wychodzi bardzo blada krecha. Oczywiście nie wytrzymałam i z rana poleciała na betę, wieczorem wyniki...
Wiem właśnie, to moja druga ciaza i po prostu w poprzedniej miałam taką samą sytuację... testy ledwo ledwo po czasie a jednak mam już 4,5 letnia córcie. Takze okaże się wieczorem. Dzięki za wsparcie dziewczyny.Test się odczytuje do 10/20 min w zależności od testu. Później następują reakcje chemiczne i test nie jest wiarygodny.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tam wyszedł wiarygodnyTest się odczytuje do 10/20 min w zależności od testu. Później następują reakcje chemiczne i test nie jest wiarygodny.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom